Salut si eu am cosuri, si am fost la medic, mi-a recomandat skinoren si zinerit. Zinerit nu imi place, lasa pielea unsuroasa si o deshidrateaza insa sunt foarte fericita cu skinoren. Orice fel de tratament ai incerca cosurile iti dispar daca il folosesti regulat, insa reapar dupa o perioada dupa ce ai incetat tratamentul, e ceva normal. Daca ai tenul gras, banuiesc ca din cauza asta iti apar cosurile, atunci trebuie sa il cureti in fiecare dimineata si seara, fara exceptii, atunci tenul tau este curat, iar daca o sa te gandesti sa iti cumperi de la farmacie skinoren(e in jur de 40-45 de lei), se foloseste de 3 ori pe zi. Daca duci tratamentul asta cu strictete, folosesti crema de 3 ori pe zi dupa ce ti-ai curatat tenul, o sa ai un ten frumos, fara probleme. E important sa folosesti un produs eficient pentru curatare, asfel degeaba incepi un tratament. Cosurile apar din cauza excesului de sebum, a murdariei, a prafului, sau a produselor cosmetice, sau de machiaj ieftine care cotin agenti patogeni ce fac rau tenului. Sa te gandesti ca un ten curat este secretul scaparii de cosuri. Ai putea folosi si un produs de peeling o data sau de 2 ori pe saptamana, un gel cumparat sau un amestec de ulei de masline si faina de malai, masezi pielea pentru a indeparta celulele moarte. Succes si nu te astepta sa nu mai ai cosuri in cateva zile, un tratament da rezultate dupa 2 saptamani Spor!
Eu am auzit ca daca ai acnee cand esti mica, atunci cand cresti pe la 18-20 de ani, ai fata curata si cand incepi sa imbatranesti nu mai ai riduri xD
Pentru asta am un tratament de la dermatolog pe care il poti incerca si tu. Brevoxyl-crema care se aplica pe cosuri dar nu in cantitati mari, iti poate irita pielea; un gel de curatare a fetei pe care il aplici dimineata si seara (poti incerca de la iwostin-il gasesti in farmacii, la fel si brevoxylul).
Daca ai acnee, presupun ca esti o adolescenta.In perioada pubertatii este normala aceasta dereglare hormonala si nu trebuie sa stai sa iti plangi de mila sau sa te uiti pe strada la anumite fete care au tenul fin si curat.Gandeste-te:ele sunt oameni obisnuiti,care au si ei anumite probleme cu tenul.Ele vad salvarea in produse cosmetice de tip cover-up,pe care si le aplica. Oare nu de aceea au ele un ten luminos si radios zi de zi? Dimineata,cand se trezesc,probabil nu arata chiar asa de bine.
Sfatul meu este sa nu te,, umpli'' de creme si alte produse care promit efecte, dar nu dau rezultate.Aceasta dereglare apare in orice caz,chiar daca se manifesta sever sau doar intr-o forma usoara.
Incearca sa te gandesti de doua ori inainte sa cumperi ceva:,,Ma face sa arat frumoasa?'',,,Ce efecte are?'',,,Oare merita sa il cumpar?''.
Dar, ca sa nu te las totusi cu ochii in soare, iti recomand un produs revolutionar Garnier Pure Active Roll-On.La mine a functionat, este simplu de aplicat si il poti lua cu tine oriunde!
Succes!
Buna,si eu aveam la fel,si mi-am cumparat zineryt, acum nu mai am, doar atunci cand trebuie sa imi vina ...atat
:*
Incearca demachiantul pentru ten acneic de la Clearasil( foloseste-l de 2-3 ori pe zi), apoi seara, dupa demachiere, maseaza fata cu ulei de catina.
Protex cu propolis, dar nu mai dai cu nimic pe fata dupa ce te-ai spalat cu sapunul acesta, te speli de 2 ori pe zi si o sa vezi ca se cunoaste ceva in 2 saptamani dar in fiecare zii, nu te abati de la nimic macar de 2 ori pe zi.L-am incercat eu si nu mai am nimic pe fata. Poti incerca cum am facut eu,dar nu te astepta sa scapi definitiv ca esti adolescenta inca,dar asta poti face mereu si nu vei avea,eu asa am scapat de acnee,am fost si la doctor si a vrut sa imi faca analizele si sa imi dea niste pastile, si nu m-am mai duc si mi-am luat acest sapun Poti incerca, si sa te clatesti cu apa calduta si te tamponezi cu prosopul
Nu mai spuneti ma"e pubertate trece,stai calma".Nu,sa nu stea calma,ca daca nu ia masuri i-se poate agrava cum a fost si cazul meu, din simple cosuri intr-un an a ajuns la acnee nodulara noobilor, sunt deja scarbita de cei ce dau sfaturi fara cunostinta de cauza!
Vezi Aici http://ingrijireatenului.cabanova.com/cosmetice-ingrijire-ten.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute
Eu am fost la doctor si mi-a recomandat tratamentul natural de la Vervory. Cu acest tratament natural am reusit sa ma vindec complet de acnee
DaciaRomania întreabă: