| Panteraa a întrebat:

Am auzit ca frunzele de nuc inchid culoarea parului. Al meu e saten inchis, dar daca folosesc acesta metoda am sanse sa se inchida la culoare mai mult decat este? Cam asa e culoarea mea de acum: http://www.divisima.ro/clip-on/676-vip-deluxe-saten-foar te-inchis-clip-on
Si inca ceva. Din ce anotimp ar trebui sa fie frunzele? Primavara/vara/ sau toamna?

4 răspunsuri:
| Frrramboise a răspuns:

Hei,nu iti baga toate prostiile in par, s-ar putea sa iti iriti scalpul urat straight face.
Nuantatorul e foarte bun si e si ieftin, il tii acolo 30-40 de minute si stii ca ti-l inchide,-plus ca iti iese treptat din par nu cum iese vopseaua, la radacini prima data.
Bafta

| Panteraa explică (pentru Frrramboise):

De ce e asta o prostie? E ceva 100% natural ce nu are ca sa strice. Nu vreau sa ma vopsesc nici mcar cu nunatator nu vreau sa ma dau. Pur si simplu am auzit de acesta metoda si am intrebat sa fiu mai sigura. Nu vreau neaparat sa imi inchid parul la culoare, dar poate mai pe la vara as incerca ceva.

| Peaches a răspuns:

Frunzele de nuc nu-ti vor inchide parul cine stie ce. Daca-l ai saten inchis poti sta linistita ca nu se inchide mai deloc. Ceaiul din frunze de nuc inchide culoarea in mod vizibil la parul blond.

| Faye00 a răspuns:

Vopseste-te si stii o treaba. Sau foloseste nuantator.