| Sexonfire a întrebat:

Hey tpu..am auzit ca masca cu argila este buna pentru tratarea cosurilor. este adevarat? mi-am luat un pliculet, si la tenul gras (pentru ca eu am ten gras) scrie ca trebuie amestecata cu sucul citricelor, iar la tratarea acneei( NU AM ACNEE, doar cateva cosuri ceva mai vizibile) scrie ca trebuie amestecata cu apa...ce pot face in cazul asta? amestec argila cu amandoua? sau cosurile trec indiferent de ceea ce pui in argila?

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Este adevarat, amesteca argila cu apa

| chitaramea a răspuns:

Argila este buna pentru ten si nu conteaza cuceo amesteci dar din catevztiu eu e bine sa o amesteci cu suc de citrice dar nu de fiecare data sa mai faci si cu apa

| MissJJ a răspuns:

Amesteca cu sucul de citrice *rosii, portocale, lamaii pentru ca usuca tenul, inlatura excesul de sebum.

| allemyl a răspuns:

Buna! Si eu am aceeasi problema. Argila este mult prea buna pentru multe lucruri, printre care si tenul gras/acneea. Nu trebuia decat sa amesteci o lingura de praf de argila cu foarte putin apa (de la robinet ), ca sa faci o masca, o aplici cu o pensula sau un betisor din lemn, si astepti 25-30 min (depinde si ce fel de argila e - scrie pe spatele plicului) si clatesti. P.S.:Nu folosi decat obiecte din lemn sau ceramica, fara plastic! happy