Si pe mine ma sacaie cosurile si fii atenta, sa nu te atingi de creme si lotiuni si mai stiu eu ce, mastile naturale sunt raspunsul, din propria experinta iti spun, poti cauta pe net masti naturale pentru cosuri sunt foarte multe si foarte bune toate, dar eu iti recomand din toata inima MIEREA, pur si simplu iti pui miere pe fata in strat subtire ( eu folosesc poliflora) si stai minim 15 minute iar apoi te clatesti cu apa calduta.
P.s nu te poate scapa de tot de cosuri, asta se face cu timpul dar crede-ma te ajuta foarte mult, mult mai mult decat cremele
! daca ai acnee grava trebuie sa consulti dermatologul :*
Incearca mai intai sa te speli pe fata cu o crema exfolianta si apoi sa iti dai cu o crema oxyance city rescue purify oily skin incearca la mine a mers
Zineryt+Skinoren
5 zile pe saptamana seara te dai cu Zineryt si 2 zile cu Skinoren.
Ar fi bine ca timp de o luna sa iei pastile Sotret.Tratamentu cu zineryt si skinoren se face pana cand acneea dispare total.
Eu asa am scapat de cosuri.
tratamentul mi-a fost dat de catre dermatolog.
curatarea fetei e si ea foarte importanta
seara: demachiant de ochi si buze, lapte demachiant aplicat de doua ori.gel de curatare, lotiune tonica apoi zynerit sau skinoren
dimineata: gel de curatare/sapun, apa de trandafiri, crema cu SPF.
Uite un lucru pe care aproape nimeni nu-l stie. Nu am incercat eu, dar am o colega care a mancat in fiecare dimineata o biluta mica de drojdie si, nu i-au trecut de tot, i s-au redus cosurile.Vor disparea in totalitate in timp.
As dori mai intai sa stiu ce varsta ai! Acest lucru este foarte important, daca esti la varsta pubertatii tot ce pot sa iti recomand gelul de curatare de la Vichy si are si un pret accesibil, comparativ cu zeci de creme care le cumperi, nu au efect si daca tragi linie ai investit mult mai mult!
Daca varsta nu este a pubertatii atunci iti recomand sa sari peste etapa dermatolog, care e greu sa gasesti unul bun in ziua noastra si sa te duci la institutul de medicina din Bucuresti, acolo ti se va lua proba din cosurile tale si in urma unor analize efectuate pe acestea vei primii un vaccin. Acolo vei afla mai multe informatii si cu siguranta va da rezultatele dorite, cunosc persoane care asa au reusit sa scape de acnee. Sper ca ti-am fost de folos
DaciaRomania întreabă: