| AnneBre a întrebat:

Am fost sa ma frizez in scari dar aia m-a facut oribil!at wits' end ce pot face acum?crying

Răspuns Câştigător
| Irina0027 a răspuns:

Te-as sfatui sa nu te mai tunzi la acel frizer ci sa iti gasesti altul mai priceput happy. O modalitate ar fi sa astepti sa iti creasca parul, te voi ajuta cu o reteta :
Masca pentru stimulara cresterii parului:
3 linguri de ulei de ricin, zeama de la o lamaie, doua linguri de miere si un gabenus de ou. Maseaza bine scalpul cu amestecul si stai cu capul invelit intr-un prosop vreo 2-3 ore, dupa care te clatesti cu 1, 5 l de apa in care ai pus zeama de la o lamaie.
Alta metoda ar fi sa te duci la alt frizer sa te tunda mai scurt, ceea ce cred ca nu vrei, alegerea ta, parul tau laughing.
A treia metoda ar fi sa porti o sapca sau o palarie thinking si sa ii ceri banii inapoi frizerului care te-a tuns. Sper ca te-am ajutat

13 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Buna. Eu zic sa te duci la altcineva sa te tunzi. La cineva profesionist. Ai putea sa te tunzi asa : http://generatia-x.ro/......filat6.jpg si putin mai lung, daca iti permite lungimea parului:)) E o tunsoare foarte frumoasa, mie una imi place rau de tot. Si daca ai bretonul prea scurt, ori ti-l tapezi si ti-l prinzi, ori iti cumperi de la farmacie ulei de ricin si iti aplici in fiecare seara pe par. Iti va creste mult mai repede si mai sanatos.
Ai putea sa te duci la aia care te-a tuns si sa-i ceri banii inapoi.

| ioanaioana a răspuns:

Tunsul in scari arata foarte bine dar cred ca ai uitat sa-i spui la frizer sa pastreze lungimea.Acu nu poti face nimic altceva decat sal prinzi in coada sau sal tunzi altfel sau sa astepti sa creasca

| AnneBre explică:

Nu ma pot tunde mai scurt pentru ca mi-a facut parul mai sus de umarat wits' end iar bretonul eu nu suport sa fie mai sus de sprancene si exact asa mi l-a facut!

| xCatastrophe a răspuns:

Duet la un alt stilist si incearca sa ti`l tunda mai scur dar mai simplu ca sa-ti creasca iarasi. Sau daca nu`ti convine cumpara o peruca['de pe la balci ca tot vine de acum]straight face

| chelie91ptm a răspuns:

Peruca fiuleee

| ღAღdღaღ a răspuns:

Buna,Anne! :-) Depinde pana unde ai parul. Daca il ai lung te poti tunde putin mai scurt. Chiar asa de oribil este? Te duci la un salon cunoscut la tine in oras si acolo poate fi reparata greseala...Eu am parul pana la fund si nu m-am mai tuns de 5-5 ani jumate.pe-acolo...Pentru ca stiu ca oricum m-ar tunde mie nu mi-ar placea.Si acum imi place cu el asa lung.Pentru ca asa m-am obisnuit.Te poti tunde "BOB LUNG" e o super frizura.sau ceva de genul : http://assets.acasatv.ro/......oto_10.jpg Imi pare rau pentru tine. Daca ai rezolvat ceva anuntama prin mesaj te rog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori te tunzi din nou mai scurt ori astepti sa creasca sa isi piarda forma

| sshhhhhttttt a răspuns:

Cand iesi afara pune'ti o punga neagra pe cap laughing

| simina36 a răspuns:

Ast sa iti creasca...am patit-o si eu o data cand nu mi-a placut deloc cum am fost tunsa si am ast sa-mi creasca!

| elenaangela12 a răspuns:

Du-te la cine te tuns si cerei bani inapoi sau schimbati frizerul sau PUNETI O PALARIE MARE PE CAP

| FCDinADN a răspuns:

Cheliebig grinsau poarta o sapca, o caciula etc

| Bianka98 a răspuns:

Schimbati frizuraa

| aLeX_5574 a răspuns:

Tunde-te chel sau nu stiu fa-ti o freza ceva.