Buna
Daca bretonul este pe frunte, nu vad care este rusinea. Multe fete s-au tuns asa anul trecut si anul acesta.Se poarta. La inceput poate fi o schimbare totala si dureaza pana te obisnuiesti, pentru ca pana acum ai fost obisnuita cu breton lung.
Daca chiar tie nu-ti place atunci incearca sa -l piepteni pe spate si sa pui o bentita mai lata peste el, de preferinta dintr-aceea de material, bumbac etc. si il va acoperi cu succes.
Sau il poti prinde cu un clestisor mai mic si gata.
Dar cred eu ca bentita va face fata.
Nu are rost sa ratezi excursia, mai ales ca este superb timpul afara
Te vei bucura de iesire si vei uita total de cum iti sta parul.
Distractie placuta!
Pur si simplu nu ii bagi in seama. E viata ta, corpul tau, faci ce vrei. Cei care rad sunt doar niste mistocari facuti pentru alocatie. Asa ca du-te in exursie si daca rad de tine nu ii lua in seama.
Bafta :*
Depinde de cum iti sta, incearca sa iti faci un coc daca iti sta bine sau daca nu indreapta-ti bretonul cu placa si inca ceva: nu conteaza ce zic unii daca tie iti place cum te.ai tuns ca banuiesc ca tu ai vrut sa te tunzi asa si nu cred ca iti sta chiar atat de rau. Succes!
Nu prea ai ce sa-i faci decat sa-l prinzi cu agrafe(bretonul)si restul intr-o coada(pony tail)pana o sa-ti mai creasca, sau pana te obisnuiesti
Oh doamne, îţi faci probleme pentru un breton, pune-ţi o căciulă pe cap. Şi Trai bun.
Nici inainte nu.mi prindeam bretonul cu agrafe, l.am lasat sa creasca si era cam pana la ochi, si pur si simplu îl dădeam intr.o parte, deci nu e o soluţie treaba cu agrafele...
Nu trebuie sa-ti pese ce o sa zica ei despre tine..si eu am breton drept (pe frunte) si cand mi l-am facut toata lumea imi zicea ca-mi sta urat dar nu i-am bagat in seama...si acum am coafura asta de 6 luni si toti imi zic ca imi sta super bine si ca imi sta mai bine ca inainte..deci trebuie sa se obisnuiasca cu tine si nu o sa-ti mai zica nimic...nu trebuie sa ratezi excursia pentru asta..eu una daca as fi in locul tau m-as duce nu as pierde o excursie pentru nimic si daca chiar tii sa-ti faci ceva la par prinde bretonul cu un cleste, agrafe etc sau o bentita daca nu-ti place sau daca nu-ti place coafura prinde-ti parul intr-o coada, coc..astea sunt singurele solutii!:* Succes! Nu pierde excursia si nu-i lua in seama! :*
Tot ce poţi face e să-ţi laşi părul să crească. Până atunci, poţi să-l prinzi cumva să arate cât de cât bine sau să porţi căciuli/şepci până când îţi creşte bretonul. La partea cu excursia faci ce crezi tu, dacă ştii că cei cu care mergi sunt miştocari şi o să facă caterincă de tine, mai bine nu te duce dacă ştii că te afectează gura lumii. Dar asta e alegerea ta. Sper să te descurci şi nu mai băga atât de mult lumea în seamă, las-o să vorbească cât vrea. Ai mai multă încredere în tine şi o să fie bine!
DaciaRomania întreabă: