| stefaniaaaaaa a întrebat:

Am nevoie de o solutie cat mai rapida! I-am zis unui baiat ca sunt,, vampirita,,(I-am zis ca ma stresa prea rau si am vrut sa se sperie si sa ma lese).De unde pot cumpara colti de vampir,(bine, ca-i arat ca sunt de pkastic)din Iasi, si fara raspunsuri de genu' "sa te muste un vampir,, si asa! O fundita mare de tot! Daca nu stiti de colti, macar de puteti sa imi scrieti un magazin de unde sa gasesc contume de sirena de inot, adica decala care pare de sirena adevarata nu de bebe'de copil de 10 ani cel putin! Pupic si un mare multumesc tuturooooooor ce imi raspund!

Răspuns Câştigător
| Pufoseniamov a răspuns:

De obicei ai putea gasi colti la super/hiper market pe la raionuri de costume sau jucarii happy
(Eu am de buna calitate de la un magazinas de textile si haine. se gasesc prin cartiere dar mai probabil e prin primele variante. Sa nu iei de plastic pentru. ca sunt foartee incomozi...ia de cauciuc..cu 1-2 lei mai mult decat cei de plastic big grin
Sper ca te-am ajutat.

8 răspunsuri:
| adyzone a răspuns:

Acum ca ai primit raspunsul, iti dau si eu un sfat care sper ca te va ajuta in viitor. Data viitoare cand mai postezi pe acest site incerca sa te rezumi doar la intrebarea propiu-zisa, fara sa mai dai alte detalii prostesti si penibile, mai ales daca nu vrei sa primesti raspunsuri pe masura.

Răspuns utilizator avertizat
| trisoru a răspuns:

Stiu eu unde poti merge, la dns Dragan Iuliana, cabinet medical de psihiatrie, Habitat, Copou... Bulevardul Carol I, nr. 4, parter, camera 6

| trisoru a răspuns:

Dna*

| stefaniaaaaaa explică:

Apropo trebuie sa fie un magazin din Iasi! Ma refer la ambele!

| stefaniaaaaaa explică:

Of...In ziua de azi unii useri sunt cam chiori de felul lor! Daca nu vezi am metionat ca sa nu primesc raspunsuri de astea:,, si fara raspunsuri de genu' ''sa te muste un vampir."Si daca nu iti place de ce ai mai raspuns?! Nu sunt nebuna doar am intrebat care e problrema de acum nu avem voie sa ne costumam ca @trisoru ne zice ca suntem nebuni! Ei bine eu nu sunt dar daca asa crezi eu cred ca este chiar invers!

| stefaniaaaaaa explică:

Care e vina mea ca unii scriu raspunsuri prostesti?! Nu te mai supara @adyzone, ca eu tot asa am sa scriu! Ce ai vrea sa scriu numai intrebarea? Nu ar avea ligica si daca nu ai invatat de context, pai sa inveti!