| nupebunezau a întrebat:

Am o intrebare pentru voi:Merge la parul cret un breton drept? As vrea cat mai multe raspunsuri si daca aveti si poze cu atat mai bine,(eu sunt creata si vreau sa-mi fac un breton drept)si ns daca e bine...deci va rogg sa ma ajutati...

Răspuns Câştigător
| Lylia a răspuns:

Buna! Si eu am parul cret si am incercat in mai multe randuri sa imi fac breton. La mine nu a aratat frumos, pentru ca nu statea drept, ci ondulat si fiind si scurt, oribil; dar in cazul in care ai o placa de indreptat iti va sta foarte bine. Cand te grabesti poti sa il prinzi sus cu o clama si sta super bine, numai sa nu te tunzi foarte scurt. Uita-te la poze cu Miruna Oprea. Ea are parul cret, dar bretonul drept. Sper ca te-am ajutat!

6 răspunsuri:
| HappyCandy a răspuns:

Bretonul va avea creturi si o sa stea urit te imbatrineste, la profa mea de romina e asa si nu prea sta ce se fac si pe breton creturi.

| Deutzeuh a răspuns:

O sa se vada foarte dragut
macar incearca si ai sa vezi
este super:*

| LorryDulce a răspuns:

Bineinteles ca nu arata bine, fiecare isi da cu parerea.Singura varianta ar fi sa iti indrepti in permanenta parul ca sa ai si bretonul. Si nu cred ca e prea placut sa stai in permanenta sa il indrepti.

| Last13Lucky a răspuns:

Breton drept la par cret? eu optez pentru NU

| IAmSoDifferent a răspuns:

Nu nu merge se vede nasol :d parerea mea

| andreisandu28 a răspuns:

Da,o sa vina foarte frumoswinking