| KatherinePierce1864 a întrebat:

Am o intrebare putin mai ciudata. De vreo luna ma uit la TVD, iar dupa mai multe intamplari am inceput sa ma documentez in legatura cu actorii serialului. Una din actrite practica Yoga, si e foarte frumoasa si arata bine (fizic). Am vrut si eu sa ma apuc de Yoga, si inainte de asta m-am documentat. Se spune ca nu e bine, ca e pacat, ca daca esti crestin ortodox nu ai voie s.a. Am citit ca daca ajungi sa practici Yoga e ca si cum ti s-ar spala creierul si ai crede in nu stiu ce prostii ca reincarnarea si multe altele. Unii zic ca nu e bine, altii zic e foarte bine pentru a te relaxa si de a te scapa de problemele zilnice etc. Vreau ceva mai clar daca se poate. Vreau sa stiu daca unii dintre voi practica Yoga, si cat de nociva poate fi pentru minte. Dau funda pentru cel mai rapid raspuns!

Răspuns Câştigător
| mihaelaavirvarei a răspuns:

Eu as spune sa vorbesti cu un preot si sa il intrebi, iar daca el spune ca nu este nicio problema, poti face. Este bine ca te-ai documentat. Succes si mie imi place TVD. Funda?

6 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Ce? Sa fim seriosi, yoga e foarte cunoscuta si multa lume o practica, si de ce sa iti spele creierul adica te duci sa faci niste exercitii nu te duci la ora de religie.

| Laura a răspuns:

Idioții ca tine n-ar trebui să se afle în libertate.

| KatherinePierce1864 explică (pentru Laura):

Si de ce mama naibii ma faci idioata?