| diAAAa a întrebat:

Am o problemacrying nu stiu ce sa fac, am 16 ani si sunt prea inalta, cand vad ca restul fetelor sunt mai micute si. feminine dragute.simt ca innebunesc straight face am 1.73. stiu ca nu se poate sa fiu imi mica de statura dar macar pot face ceva sa par mai mica de inaltime? va rog! multumesc mult...

18 răspunsuri:
| BlackRainbow a răspuns:

Si eu care numai stiu ce sa fac sa cresc in inaltime straight face...

| meyou a răspuns:

Fii mandra ca esti inalta! Nu sti cate fete ar vrea sa aiba inaltimea ta! Incearca sa te simti bine in pielea ta, poate cele care sunt mai micute ar vrea sa fie ca tine, atunci cand o sa mai inaintezi in varsta o sa vezi ca o sa te bucuri ca esti inalta. Te sfatuiesc sa nu fi complexata si sa te accepti asa cum esti, poti fi feminina chiar daca esti inalta:*

| iheart a răspuns:

Pai nu purta tocuri.

| yoo23 a răspuns:

Pai nu cred ca exista asa ceva...nu poti sa stai cocosata.Asta e, 1, 73 cm nu e capatul lumii.Nu e chiar exagerata inaltimea dupa mine.

| iNs a răspuns:

Deci alea mici vor sa fie inalte iar cele inalte vor sa fie mici eu nu inteleg nimic.Multumeste-te cu ce ai. Oricum esti daguta si daca ai 1. 73

| piedone1988 a răspuns:

Avand in vedere ca esti fata nu cred ca vei creste mai inalta. Nu vad de ce te deranjeaza faptul ca ai aceasta inaltime. Eu unu am 1. 73 si am avut si in liceu si am si acum in facultate colege la care ma uit in sus (1. 80 - 1. 90). Chiar daca vei parea mai mica tot aceeasi inaltime vei avea. Dar ca un sfat ar fi sa te feresti de incaltamintea cu tocurihappy

| dydy1 a răspuns:

Eu am 1. 75:d si din contra ma simt in avantaj fata de ele, evita orice are toc daca nu vrei sa pari inalta:p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca nu inaltimea ta de 1. 73 este de fapt preocuparea ta cea mai mare. Probabil ca te ingrijorezi de faptul ca celelalte fete ar putea fi mai dragute decat tine iar faptul ca vrei sa pari mai mica de statura este de fapt dorinta ta de a semana cu ele.
Eu cred ca trebuie sa-ti porti cu mandrie inaltimea si sa ai increderea in frumusetea ta pentru ca este unica. Sa fii frumoasa in continuarehappy

| Ananas2 a răspuns:

Nu esti inalta... eu am 13 ani si am 1 73 laughing iar prietenu meu are 14 ani si are aproape 1 80

| Miuriel a răspuns:

Tu ai 1, 73 dar eu ce sa mai zic cand am 1, 78! A fi inalta este un lucru foarte bun. Cele mai frumoase modele au peste 1, 75 si sunt admirate de toata lumea.Nu are de ce sa iti fie rusine cu inaltimea ta.Si nu e adevarat ca fetele scunde sunt feminine si dragute, chiar deloc sunt indesate si poate chiar grase, la fetele inalte 2-3-4 kg in plus nu se observa.Fi mandra ca esti inalta! E un lucru foarte bun!
Sper ca ti-am fost de ajutor!

| AndrogynBeauty a răspuns:

Abia pe la 1. 85m ar trebui să-ţi faci oarece probleme. La înălţimea ta eşti relativ potrivită ca model (deşi n-ar strica vreo 3-4 cm în plus). Important e să te menţii subţirică, să te aranjezi şi să laşi complexele deoparte. Şi nu sunt de acord că nu poţi purta tocuri - chiar dacă eşti înaltă, tocurile îţi conferă o anumită ţinută şi-ţi dau un plus de feminitate. Fii mândră de înălţimea ta, chiar nu e nicio problemă!

| Bunny a răspuns:

Eu am 1, 76 de cand aveam vreo 14 ani(acum am 21) si inca din generala mereu eram cea mai inalta(uneori mai inalta si decat baieti). Mereu eram complexata si vroiam sa fiu mai micuta.Pe strada oriunde mergeam vedeam numai tipe de 1. 50, 1. 60 sau maxim 1. 70, dar dupa ce am mai cresut mi-am dat seama ca de fapt am un avantaj. Un barbat mai degraba se uita la niste picioare lungi si frumoase decat mici si butucanoase.In general in Romania oamenii sunt micuti dar cand am fost plecata prin Germania am vazut foarte multe tipe inalte(oricum se stie ca in Germania in general sunt oameni inalti) dar si prin alte parti sunt.Nu exista o inaltime perfecta.Fiecare are cat are. Tu trebuie sa te mandresti ca esti inalta.Cand o sa fii cu restul fetelor pe afara si o sa treaca un baiat, fii sigura ca o sa se uite la tine.Si nu iti fie rusine sa porti tocuri.Eu mereu port(de 7 cm) si chiar ma simt mult mai bine.La ocazii mai speciale port chiar si de 12 si nu vad nici o problemalaughing chiar ma simt mai speciala.Nu ai de ce sa iti faci griji, doar fii mandrahappy

NOname
| NOname a răspuns:

In locul tau nu mi-as face griji, ci as fi mandra de felul, in care arat. Si eu am inaltimea ta (chiar mi-ar placea sa am inca 2-3 centimetri in plus), si crede-ma, nu e deloc un dezavantaj (port si tocuri de 12, nu e problema, chiar deloc). Ai numai de castigat. Plus, daca mai si arati bine, oricand poti sa devii manechin (ai mai multe usi deschise in viata). Capul sus si mergi inainte!

| Crs a răspuns:

Cat mi-as dori sa am inaltimea ta. fetele inalte sunt mult mai sexi...

| BubuLina999 a răspuns:

Ce n.as da sa fiu ca tine de inalta ...eu am 1. 60 si ceva...

| LikeABossBaby a răspuns:

Buna dragutzo:* e superb sa fi inalta chiar mi-as dori dar asta e iti recomand sandalutzele romane acelea in multe curelushe pantaloni scurti opteaza pentru culori vii mai ales vara evita negrul cand vine vorba de hainutze iarna poarta cizmulitze peste genunchi cu talpa ceva mai subtirica:* sper sati fi fost de folos te pup siti urez bafta:*:*:X:X

| Angelina_5144 a răspuns:

Stiu eu,fa-ti coafura dreapta, nu umpla pe tocuri, incearca sa nu participi la sporturi

| Tourniquet a răspuns:

Eu am 1.76 si am avut aceeasi problema ca si tine. Nu ii baga in seama pe cei care te fac girafa. Nu stii cate fete mi-au spus ca vor sa fie ca mine? Nu-i baga in seama. Fii puternica. Le scuipi seminte in cap celor de 1.50-1.60 laughing