| FrAnCeLiNa a întrebat:

Am parul saten cu suvite blonde (suvite naturale)!
Si vreau sa am un par foarte frumos si sa arate foarte frumos mereu! La mine arată bine doar la o zi dupa spălare dupa se strica! Ce pot face? Cu ce sampon ar trebui sa mă spal? Da-ți detalii va rog!
Funda

Răspuns Câştigător
| blackcat99 a răspuns:

Eu iti recomand de la Garnier Naturals, samponul cu musetel si miere, pentru ca deschide culoarea parului, si asa iti vei mentine suvitele blonde mereu. Daca vrei sa iti faci mai deschise la culoare suvitele, da-le cu ceai de musetel periodic (dupa ce te speli pe cap).

3 răspunsuri:
| Kasia a răspuns:

Cumpara-ti un sampon de stralucire.cel mai bun mi se pare cel de la Elseve-este roz.Ia-ti si balsam si masca din acceasi gama.De asemene fa-ti si niste masti naturale in casa saptamanal cu ulei de masline, oua, iaurt, cacao poti folosi multe ingrediente din bucatarielaughing. Cumpara-ti un ser pentru varfuri ca sa nu se despice si sa arate bine.Si nu uita sa-l tunzi periodic.Usuca-l folosind o perie si dandu-i ce forma vrei tu.Foloseste inainte ceva impotriva caldurii.Si spala-l maxim de 2 ori pe saptamana. Spalatul excesiv dauneaza.

| funyartist a răspuns:

Inseama ca nu ai volum poti incerca mai multe metode eu iti spun doar2 ( pentru ca pe astea le-am incercat am avut aceeasi probelma) 1: sa nu te pieptei dupa ce te spelt nu il usuci dormi cu el asa si debia* de dimineata poti sa il piepten si 2: sa folosezi un balsam de volum nivea, head&sholders, garnie dar sa nu ei de la vichy ca iti da dependenta! Fundita plsssss

| BiBiIntraInAjutorPtTPU a răspuns:

Pai acum ce sampon folosesti? Insa nu e de ajuns sa te speli numai cu sampon este decesar si balsam si macar o data pe saptamana o masca fie cumparata fie ti.o faci tu acasa.Eu ma spal de foarte mult timp cu pantene sampon si balsam si chaiar nu simt nevoia sa il schimb pentru ca e foarte bun..Acum depind de tipul de par si daca iti prieste Succes funda?