Ciorapi cu 60 de RON? Wow, inseamna ca esti fata de bani gata! Mi se pare ciudat sa mergi cu rolele cu niste ciorapi de gala, scumpi.
Dar ce dracu au ciorapii aia pe ei? Diamante? Scuza-mi expresia dar asta e adevarul... Ce? in ciorapi de 3 lei nu poti sa mergi cu rolele?
Ciorapi de 60 lei? Ha ha, asta e tare! Daca nu te-a apucat "veselia" Craciunului prea devreme, spune adevarul
Am si eu o intrebare : ciorapii aia cu 60 d lei stiu engleza? adica. ce pnm au asa special de costa 60 de lei? si in + dc i'ai luat cu rolele?
Hai ma lasi? Daca ciorapii cu care te dai pe role sunt 60 de lei inseamna ca rolele depasesc o mie de euro ...nu?
Barbieee nu te mai da dragutzao mare aici ca pun pariu ca te imbraci de la magazine din alea cu produse confiscate d ela vama si vandute cu 50% mai ieftine ...recunosc nu ma imbrac de la nu stiu ce firme si magazine si daca imi iau ceva de firma nu anunt tot TPU-ul ca am ciorapi de 60 lei sa fim seriosi
S-au rupt la genunchi si sa stiti ca nu exagerez. Iar eu m-am dus in parc si m-am intalnit cu colegii mei ce erau pe role. Stau departe de parc iar rolele le aveam in masina.
Se poate ciorapi cu 60 de lei :]]
a da daca voi va luati haine de la magazin fara frecventa :]]
pai in ghenunche ii cam greu de acoperit...pai incearca sa ii porti cu ceva sub ghenunche sau stiu eu sa ii cosi in asa fel cum sa nu se vada...sau strangi bani sa cumpero alti sau sa dai la candva sa ti coase mai bine