| Didi908 a întrebat:

am si eu o problema mare! am acnee am luat pastile cu suta si creme la fel si nu-mi trece! ce sa fac?

13 răspunsuri:
| Cameliaa12 a răspuns:

E aici o reteta pentru o lotiune de fata din ceai verde, care la minea dat rezultate: http://www.frumusele.ro/......nul-tau/10

| mona a răspuns:

In adolescenta multi se confrunta cu acneea, eu cred ca e pe baza hormonala si va trece cand are ea chef, degeaba ne dam cu toate prostiile sa treaca cand din contra parca se inmultesc

| Ramona1 a răspuns:

Cu Zynerit iti trec relativ repede.Vei vedea rezultatele in prima sau a doua saptamana.Incearca-l,e chiar bun si costa in jur de 30-35 lei daca nu,incearca skinoren(crema). Oricum,cel mai indicat ar fi sa mergi la un dermatolog si iti va da ceva ecact pentru tipul tau de ten, dar daca acneea ta e pronuntata, nu incerca sa remediezi problema acasa pentru ca nu merge.Pana sa mergi la dermatolog, incearca Zynerit, asta daca deja nu ai in cercat.La mine a dat rezultate, acum am fata curata.

| teiube a răspuns:

Crema cu extract de mulc si ulei de jojoba ivyss plant e buna sa clin and clier coata 21, oo si e buna

| BubblesDoubleS a răspuns:

Daca suferi de acnee depinde...
Tratamentele naturale nu functioneaza la oricine desi uite, eu iti recomand de la farmacie niste solutii destul de bune care chiar au efect:
Extract de Aloe Vera punctaj maxim :X :X
Zynerit -Are efecte din primele 3 zile :X, previne aparitia altor cosuri
Cutaden, Isotrexin, Skynoren -Acnee si pete efect in maxim 2 saptamani, previne aparitia altor cosuri
cred c-ai observat ca cosurile dispar numai pe perioada tratarii nu? Ele, revin (na si varsta lor ) n-ai incotro nu vei gasi tratamente care eleimina cosurile de tot. Ai zis ca ai folosit multe creme, presupun ca ai tenul mai dificil.
Foloseste mereu tratamente impotriva aceei insa nu intodeauna acceasi de exemplu o saptamana zynerit cealalta saptamana isotrexin pentru ca asa pielea nu se va obisnui cu crema si efectele vor fi mai "cu satisfactiehee hee ".
O zi placuta!happy

| FunKyPunKyGirl a răspuns:

1.spalate bine pe fata si stergete cu un prosop curat
2.inveleste un cub de gheata intr-o batista curata si tinel deasupra cosului un minut sau doua-va mai dezumfla locul.
3.inmoaie varful unui betisor de urechi intr-un ulei esential de arbore de ceai(disponibil la farmacie) si tamponeaza direct locul cu pricina
4.nul mai atinge, ca sa-si revina

| Psihologul_8066 a răspuns:

Mergi la Doctor. Cel mai simplu.

| Psihologul_8066 a răspuns:

Mergi la doctor, e cel mai simplu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ACUM ...sa fim seriosi, acneea este caracteristica varstei; toti adolescentii au acnee mai devreme sau mai tarziu, e normal oh go on... poti incerca diferite creme sau metode naturiste dar nu stiu cat o sa te ajute.Parerea mea e sa fii u insuti, sa te ingrijesti mai mult si sa fii linistita, intr-o zi va trece---viata nu e roz mereu ---winking

| anotimp2 a răspuns:

Ia-ti de la farmacie Zinerytwinking

| ActSmartBeCool a răspuns:

Buna! Mergi la un medic dermatolog pentru a afla exact ce tratament ar trebui sa urmezi. Cremele pe care le-ai folosit nu au fost eficiente pentru ca probabil nu se adresau tipului de acnee pe care il ai. Deci cea mai buna idee este sa mergi la un dermatolog: vei economisi bani si tenul tau va fi frumos in mai timp mult mai scurt decat daca incerci creme fara recomandare specializata. Pe http://getcool.ro/? p=30 gasesti o lista de medici dermatologi din toata tara.

| madalina_5167 a răspuns:

Simplu. mergi la un Dermatolog, sau daca vrei ceva.mai ieftin la un salon cosmetic :*

| madalina_5167 a răspuns:

Simplu! mergi la un dermatolog, iar daca vrei ceva.mai ieftin mergi la un salon cosmetic.