| HubbaBubBa_1414 a întrebat:

Hey TPU,:*am si eu o problema pana acum de la toate sampoanele pe care le foloseam faceam matreata foaarte multa pana am descoperit Elseve antimatreata(sticluta e gribig grin) cu el am reusit sa scap de matreata, insa cum foloseam alt sampon imi aparea din nou matreata acum sunt disperata pentru ca mi s-a terminat si nu mai gasesc samponul asta, l-am cautat la magazinele din tot cartierul pana si la supermarketurile cele mai mari si nu l-am gasit.Deja in ultimul timp il gaseam din ce in ce mai greu.Si acum nu stiu cu ce sa ma mai spal ...as vrea sa stiu voi cu ce sampoane ati scapat de matreata?big grin

Răspuns Câştigător
| DTralala a răspuns:

Head&Shoulders pentru. par gras! [cu lamaia pe ambalaj]. Si eu am avut aceeasi problema, dar acest sampon m-a ajutat foarte mult!; x

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nivea sau Farmec!
Pa, pa.

| szmotovio a răspuns:

Incearca de la kallos

| laurentiu a răspuns:

Wow
ai descoperit america!
felicitari!

| patricia_1074 a răspuns:

Eu iti recoman sa mergi intr-o farmacie sa sa cauti acolo. cele pe baza de plante sunt f bune! iar alpecin... ti-l recomand cu incredere! aveam aproape aceeasi problema, iar de la alpecin nu am mai facut matreata deloc! chiar de la prima utilizare am vazut efectul, e pe baza de cofeina! incearca-ltongue