| PapushaOana a întrebat:

Am si eu o problema si as dori sa ma ajutati pentru a o putea rezolva! Spune-mi va rog cum pot sa scap de cosuri?! Mi-au aparut mai multe cosuri in zona fetei si nu imi place cum arata. Nu as vrea sa imi dau cu fond de ten pentru ca am auzit ca poate imbatranii pielea! Alte sfaturi? big grin Va rog... Dau funda! :*

Răspuns Câştigător
| Plushul a răspuns:

Iti poti lua un unguent de la farmacie care se cheama Tetraciclina eu il folosesc de cand mi-au aparut si ma ajuta. Daca ma dau doua zile la rand sa zic imi dispar a treia zi. Funda?

5 răspunsuri:
| Anutza_Munny_1995 a răspuns:

Ca sa scapi de cosuri usucale cu acetona

| Zuzulici01 a răspuns:

Hei!:* da, as avea un sfat pentru tine. Iti poti lua de la farmacie sau poti comanda de la AVON... dar mai bine e de la farmacie laughing este o sticluta cu un lichid. pe langa care iti mai da o sticluta cu ceva praf inauntru. pe care trebuie turnat in sticluta acea cu lichid. si amestecat/scuturat bine! se numeste [ ZINERYT ] Eu folosesc si ma ajuta. Azi imi apar cosurile... ma dau cu zineryt si maine imi dispar. este foarte folosit si foarte eficient! sper ca te-am ajutat! Pusii :*:*. [ Fundita? puppy dog eyes ]

| Stemate_Andreea_1993 a răspuns:

Foloseste fond de ten asta sigur o sa-ti acopere cosurile happy

| Zuzulici01 a răspuns (pentru Stemate_Andreea_1993):

Ea nu vrea sa i se acopere cosurile, vrea sa ii dispara!winking

| nartos a răspuns:

Trebuie sa faci dragoste cat mai des si o sa iti treaca