| edc a întrebat:

Hey TPUhappyas avea nevoie de niste sfaturi in vestimentatiebig grin.Eu sunt cam plinuta sa zic asa am 168m sh 64-65kgbig grin...as vrea sa stiu si m-ar ajuta niste sfaturi cum as putea sa ma imbrac ca burta mea sa fie vizibila:d...parerea unor fete care chiar stiu sa se imbrace sau sa imbrace pe altcineva chiar m-ar ajuta, cea care ma va ajuta cel mai mult ii dau funditahappy, celorlalte le voi da voturi(sunt bune nuhbig grin?)

Răspuns Câştigător
| 1anisoara a răspuns:

Sa sti ca si eu sunt tot cam asa, si te-as sfatui sa nu iti iei haine mulate pe corp pentru ca nu faci o parere buna celorlalti si sa-ti iei haine cat mai viu colorate: roz, verde, rosu. Astept sa vad daca iti plac aceste culori, sa imi raspunzi. pa

6 răspunsuri:
| AnaMaria_4205 a răspuns:

Nu sunt tocmai experta, dar imi surade o cariera de designer vestimentar... Trecand la subiect, imbracamintea viu colorata ajuta mult, dar sa ai grija sa nu devii un clown. In privinta bluzelor si a rochiilor, o centura lata chiar in zona de sub bust accentueaza cea mai... putin larga parte a corpului tau. In privinta pantalonilor, daca vrei sa treci neobservata cu eventualele probleme, nu te avanta in a alege ceva viu colorat, ca la rochii sau bluze. O culoare pastelata ar merge. Si (aproape) mereu pantalonii trebuie sa fie ceva mai largi. Nu iti recomand blugii mulati. Pantalonii drepti te fac sa pari mai inalta, de asemenea. Succes cu garderoba!

| Renata_2449 a răspuns:

Buna, eu cred ca trebuie sa iti iei haine cu diungi de sus in jos pentru ca astea te fac sa arati mai slaba, culoarea negru te face slaba deci eu ti-asi recomanda haine mai inchise la culoare, si multe accesorii ca sa puna in vedere eleganta, si in acest mod nu se va mai lua prea mult in considerare daca esti plinutza sau nu, sa nu iti iei haine mulate, inceareca mai largi! Sper ca ti-am fost de ajutor, fundita big grin?

| iuliii_8417 a răspuns:

Pai ia-ti. bluze largi si mai lungi big grin incat sa te avantajeze! Nu iti lua mulate pentru ca atunci. atunci fiecare complex iti iese in evidenta Incearca sa iti iei culori deschise. si nu negru. Privind pantalonii. Ia. ti blugi. Uite de exemplu cum se poarta mai largi. Sper ca te.am ajutat :*.[[Fundabig grin]]?

| edc explică:

Padron sa nu fie vizibilabig grin

| Miuriel_7546 a răspuns:

In primul rand "am 168m" tare esti foarte inalta
Si in al doilea "burta mea sa fie vizibila" vrei ca burta sa se vada?
In fine, take care!

| kittiecat a răspuns:

Pai sa nu orti bluze, rochii etc. mulate sau unele culori care nu te avantajeaza pentru ca iti ies in evidenta partile corpului nedo
rite. poti purta ceva larg in care te simti comod si in pielea ta.pana la urma nu ar trebui sa te intereseze parerile altora si sa fii tu insuti cu stilul tau fashion propriu si original.bafta