| JesssieAl a întrebat:

As vrea sa ma tund bob cum era rihanna in videoclipul "Umbrella", credeti ca e prea strident sau nepotrivit pentru clasa a 7-a?

7 răspunsuri:
| WatswovskyvonAle a răspuns:

Eu zic ca e foarte ok, imi place mult tunsoarea.
Profesorii n-ar avea ce sa comenteze,'strident' nu mi se pare deloc. big grin

| Fiction a răspuns:

Absolut deloc.Bob am fost tunsa si eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este ok si eu am fost tunsa asa tot cam prin a 7 a dar mai pe lung, nu imi place parul scurt la mine.

| Sase a răspuns:

Eu am fost tunsa asa in clasa a sasea si pana si profesoarele cele mai respectabile(ca varsta) mi-au apreciat tunsoarea.

| Dandelion7 a răspuns:

Nu e strident.In fosta mea scoala era o fata la a-VII-acu o tunsoare care i acoperea ochii avea suvite, extensii si cred ca se vopsea in fiecare saptamana. Tunsoarea pe care o vrei tu e foarte draguta. Daca crezi ca iti sta bine nu te "sfii".Tu iti controlezi aspectul.FAO!

| TraficantaDeNutella a răspuns:

Depinde de forma fetei happy dar eu am fost tunsa asa cand eram pe clasa a 6-a big grin acum ma duc la liceu. Ce vreau sa zic, este ca iti da un look mai,, fresh,, ( si ai sa observi ca parul o sa fie mult mai usor ). Si chiar este perfect pentru clasa a 7-a big grin

| JustAnotherKidd a răspuns:

E chiar draguta si este pentru varsta ta happy E ok daca vrei sa faci schimbarea asta, dar sa te gandesti bine inainte big grin