Hey... eu una mananc lactate dietetice, fructe multe, legume, carne slaba, si beau multa multa apa. Eu mai merg si la inot sau merg cu bicicleta prin parc asta te ajuta sa dai calori si kilograme jos distrandute!
Ceea ce iti pot spune ca trebuie neaparat sa excluzi fainoasele si dulturile precum si sucul acidulat sau orice contine acid (ex: apa minerala ) deoarece ti-se largeste stomacul si iti va fi din ce in ce mai foame! De ex: dimineata poti manca doua oua fierte, o felie subtire de branza, cu cateva guri de iaurt dietetic, la pranz bei un pahar mare de apa plata si poti sa-ti faci o salata cu rosi, si ce legume iti mai plac tie, si seara la ora sase mamanci ceva consistent dar nu exagerat de exemplu pui la gratat doua sau trei bucatele, cu salata de varza si morcovi, este foarte bun eu am facut toate acestea si pot spune ca am slabit 10 kg intr-o luna! ti-o spun din propia experienta, iar in afara de tot ce ti-am spus trebuie sa ai o vointa mare si sa fi tare, si rabdatoare nu sa ti cura asta doua saptamani si sa vezi ca nu ai slabit si sa anulte, nu in nici un caz! Cura asta se tine in jur de 1-2 luni atunci vei vedea ca ai slabit si nu te vei ingrasa finca vei continua sa faci sport si sa manci cat de cat la fel iar daca vei manca ceva dulce o vei considera o masa!
sper sa te ajute!