Da sunt noi. Am comandat de multe ori si sunt noi. Iti ajung la posta (cea internationala care are si vama). Preturile sunt foarte bune dar partile proaste sunt:
1. Multe produse sunt de calitate foarte slaba.
2. Dureaza mult sa ajunga (in medie cam o luna)
3. Din exeperienta mea cam 15% din produse nu ajung (dar de obicei primesti banii inapoi)
4. Daca produsul depasteste 20$ sau mai mult de cateva bucati e posibil sa trebuiasca sa platesti si TVA la el + taxe vamale.
In mod general, da sunt noi... cu toate ca cel mai important este ca vanzatorul sa aiba multe stelute pozitive si mesaje de la utilizatori care au cumparat de la el, astfel vei vedea ca vanzatorul este 100% corect fata de tine.
Am cumparat anul trecut aparatura pentru un studio foto si da, erau prea mult noi, venite cu termen de garantie, in cutia originala etc.
Dacă nu-ți convine marfa primită, o faci frumușel pachet înapoi și îți recuperezi banii de la PayPal.
În mod normal, dacă vânzătorul declară că vinde produse noi, așa e.
Uita-te in primul rand la rating-urile vanzatorului. Daca este un vanzator care a facut mii de tranzactii si a avut numai recenzii pozitive, este clar de incredere si poti sa comanzi linistita. Produsele vor fi exact asa cum sunt descrise.
EBay ia foarte in serios recenziile.
kalakkas întreabă: