Pai eu la inceput aveam multe si am dau cu "Zynerit " Si da rezultate nu mai am nici multe si in plus nu mai este tenul unsuros. nu stiu cum ! Eu asta folosesc si ma dau in fiecare seara inainte de a ma culca. si da rezultate dac vrei poti incerca. !
Funda?:***!
Deci daca esti din Chisinau du-te la farmacie si cere,, LEVOMICETIN-RNP,, te va ajuta costa sub 30 lei eu am scapat in o saptamana!
Pai si eu am cautat si am auzit ca spirtul ii bun si m-am facut cu spirt in fiecare seara inainte a ma culc si nu mai mi-a aparut asa multe...eu zic ca merita sa incerci.
Pai si eu am auzit ca ii bun spirtu la cosuri si m-am facut in fiecare seara inainte sa ma culc si nu mi-a mai aparut asa multe cosuri...merita sa incerci.
Cel mai eficient tratament pentru cosuri este zeama de lamaie, ustura putin dar da rezultate, eu am folosit-o si in 3 zile am scapat de cosuri acum cred ca depinde si de ten, totusi incearca poate iti face bine. Bafta!
Din pacate stau in Bistrita Nasaud Multumesc foarte mult de sfat... poate o sa ajung pe acolo si o sa imi cumpar! :*
O sa incerc... Multumesc! Am mai incercat si galbenusul de ou si nu prea a mers... dar poate zeama de lamaie o sa mearga
Am auzit de un amestec de spirt si petale de crin si 1-2 de trandafir daca vrei sa pui. Lasi putin la macerat 10 min, si te dai.
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: