| Maria1997 a întrebat:

Hey TPU
Ca tot incepem scoala, ce genti imi recomandati?
P.S: Dau funda! :*

Răspuns Câştigător
| FataCuFitze a răspuns:

Buna maria! din numele user-ului tau am inteles ca ai 15 ani nu? pai cam la varsta ta ar merge multe tipuri de genti: casual, retro, elegante si chiar si sport. depinde doar cu ce le asortezi. gandeste-te intai la imbracamintea pe care o ai sau eventual pe care urmeaza sa o cumperi, si in functie de asta iti cumperi si gentile. eu sunt in clasa a 12-a si sa stii ca inca imi place sa-mi port un ghiozdanel micut (cu 3 caiete in el) la o pereche de jeansi, cu un tricou mulat si niste tenisi in picioare...si bineinteles accesoriile de neuitat: bratari cat mai sport, un medalion tip pandantiv, cureaua si o esarfa asezata cat mai cool in jurul gatului. asta ar fi o prima idee... sau iti mai poti lua o geanta care se poarta doar pe incheietura mainii cu o pereche de colanti si o bluza larga cu o maneca lasata. aici depinde si de gusturile fiecarei fata. mie imi place sa ma imbrac cu "aproape" orice. n'am incercat stilul rock, dar in rest eu zic ca le'am incercat pe toate. hai te'am pupat:*:*am incredere ca iti vei lua ceva frumos! ciaowinkingwinking

1 răspuns:
| ĦαvɘƑȕη a răspuns:

Cele pe care le gasesti in magazine si-ti plac...cel mai simplu