Depinde de ce pantofi iti iei. Eu ti-as recomanda negru, daca ai niste sandale negre, daca nu, oja se potriveste foarte bine cu sandalele. Sper ca te-am ajutat!
Bună.
Poţi incerca o ojă de culoare neagră, albă, portocalie, violet şi chiar verde.
Pa, pa.
Albastru inchis spre negru---da un efect super
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Oja galbena,verde,albastra uite aici cateva ideei pentru unghii: Ce nuante de oja e la moda anul asta? Unghiile roz si clasice,usor de asortat si iti dau aer dragalas. Unghiile albastre da nobilitate si prospetime. Unghiile in apricot merg perfect cu buzele portocalii.
Mai nou, la moda e sa iti dai unghiile cu doua culori diferite de oja! Exemplu:patru negre si una rosie, asta da nebunie...In doua culori,intr-una singura,stridente sau cu sclipici:baietilor le plac unghiilecat mai neobisnuite
Ca unghiile sa arate mai bine, accesorizatiile cu bratari metalice sau viu colorate!
Acum ai niste unghii trasnet, de invidiat!
Bună! Cel mai indicat ar fi să îţi faci o manichiură franţuzească fiindcă se potriveşte cu orice culoare şi cu orice ţinută. Cu manichiura frantuzească nu dai greşi niciodată.
Ai putea ca în loc de albul de la french să pui roşu.
Mai merge bine negru,alb,auriu, transparent, verde(va da impresia că eşti un trandafir ), sau culoarea accesoriilor pe care le porţi.
NU trebuie sa ai unghiile aceeasi culoare cu a hainelor in nici un caz. Nici cu a accesorilor. niciodata! este o imagine a tranismului.
negru,alb, crem, bej, sau doar lac transparent. si unghiile scurte neaparat.maxim jumatate de cm. MAXIM.
si in general, te imbraci in culori aprinse, ungiile sa fie culori sterse ca cele de mai sus. daca te imbraci mai sters, adica haine de zi, nu culori aprinse, da dovada de creativitate niste unghii colorate si scurte. elegante. NICIODATA auriu sau argintiu.
mie cel mai mult imi plac unghiile negre dar asta tine de personalitate ta.
Mario1996 întreabă: