Masaj pentru stimularea circulatiei, alimentatie echilibrata, ulei de argan, masline, ricin samd. Restul sti si tu. Pf. iti spun sigur ca si medicii s-au speriat, lasati frate pastilele si aste artificiale ca va imbolnaviti, lasatile naibi. Aveti natura la dispozitie, tu sa vi la mine. normal ca-ti dau pastile ca nea, nu ma pot certa cu voi. Lasati-le, concentrati-va pe natura Asta e tot, masaj si uleiuri, alimentaite. Zilnic O saptamana frumoasa
Pastilele nu te vor ajuta cu nimic. Iti vor afecta crestea daca esti inca in crestere. Eu il am foarte lung dar eu mil intind din cauza ca almeu este cret, cu pastilele nu reusesti nimic uitate p google ce vitamine poti sa iti iei de la mancare care o mananci. Uita-te la vitaminele care ajuta sa iti creasca nu numai parul dar in acelasi timp si unghiile! Nu iti zic de rau dar chiar nu cred ca o sa t ajuta pastilele. Osa iti faci rau singura poate o sa iti afecteaza (doamne fereste) organismul. Daca il vrei mai putin ars pur si simplu nu il mai intinde. Totusi o sa cada singur daca il mai intinzi mult si in fiecare zi Pupiii :*
DaciaRomania întreabă: