| noname2021 a întrebat:

ce parere aveti de uleiul de argan? Este bun pentru par sau nu?

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Este bun

| 1234abcd a răspuns:

Uleiul de argan este probabil cel mai bun ulei ( in cosmetica vorbind) idea e ca ulei de argan natural 100% nu prea gasesti + ca e destul de scumput... dar se merita
oricum ai putea sa gasesti diferite chestii pentru par care contin ulei de argan (sa le incerci sa vezi daca iti place inainte sa iti cumperi ulei natural si sa cheltui o gramada de bani )
era la avon un ulei de genu si am auzit ca e destil de bun (ma tenta si pe mine intr-un timp sa mi-l iau thinking )

| noname2021 explică (pentru 1234abcd):

Eu mi-am luat de la avon, acum sa vad cum este thinking

| 1234abcd a răspuns (pentru noname2021):

Abia dupa ce ajungi pe la jumatatea tubului iti poti da seama daca e bun sau nu (si foloseste-l si pe parul uscat si pe parul ud ca am inteles ca merge folosit pe ambele )

| noname2021 explică (pentru 1234abcd):

Ok,mersi de sfat ^_^

| StefanVLY a răspuns:

Buna, http://www.sfatulmedicului.ro/......rgan_9243, deci da, este bun. :D

| AndreeaDeiia a răspuns:

Da, este foarte bun si eu l-am folosit si am un par lung si matasos il recomand cu placere.

| fishfish a răspuns:

Eu l-am folosit si il folosesc si este foarte foarte bun. Numai sa nu il folosesti in adundenta!happy Toate cele bune!

| noname2021 explică (pentru fishfish):

Si cum il folosesti? big grin

| maiavanelari22 a răspuns:

Buna,uleiul de argan este foarte bun pentru par, el este o comoara Marocana si sa stii ca nu este bun doar pentru par ci si pentru unghi si ten este minunat si ti-l recomand cu cea mai mare placere