Buna
eu zic ca da..merita luat, mie imi place foarte mult
si il poti purta, zic eu, la aproape orice tinuta..fie de zi, sau de club
Sper sa te ajute!
Buna!
E supr dragut si il poti purta pentu a da un plus de originalitate tinutei, eu zic ca merita.
Arata bine si sunt curioasa cum va arata dupa un timp din moment ce il porti pentru ca se fac urate
Da, merita si nici nu e scump La noi in oras nu este meli melo si vreau si eu (
Daca ai la ce sa-l asortezi il poti cumpara. Este foarte jucaus, dragut, nu este scump si merita investit in el. Produsele meli melo sunt foate dragute si nu foarte scumpe. Funda?
Buna! Parerea mea e ca e putin chicios. Mie personal nu-mi plac accesoriile astea ieftine, gen meli-melo sau accesorise, sau mai stiu eu ce siteuri/firme. eu port bijuterii doar din aur sau inele/cercei din aur cu pietre pretioase sau coliere/crrecei din perle naturale. am [utine bijuterii, dar toate de calitate.
Pai eu am cerut parerea in legatura cu acest inel. Adica sicer nu ma intreseaza bijuteriile tale de aur sau argint . Ce sa zic...sa le porti cu placere.
Hei, chiar e dragut si e la moda. Il poti asorta la orice si vei avea un aer de indrazneala. Il plus, daca e reglabil (ca in poza) nu va fi greu de purtat.
E ok inelul, ar fi aratat mai bine daca ar fi fost argintiu, nu auriu. Fiecare cu gusturile sale. Daca tie iti place, eu zic sa-l iei
anonim_4396 întreabă:
MaryMaria333 întreabă: