Adauga in ultima apa de clatire(intr-un lighean)zeama de la o jumatate de lamaie.
Daca parul tau este gras, glandele sebacee aflate in scalpul tau sunt mai active decat ar trebui si secreta prea multa grasime (sebum).
Ce sa faci:
Spala parul cu sampoane usoare cu ph echilibrat pe care sa-l aplici la mijlocul si la capatul firelor. Incearca sa eviti mancarurile grase, cu multe grasimi.
Ce sa nu faci:
Evita sa freci pielea capului atunci cand te speli deoarece acest lucru stimuleaza glandele sebacee – maseaza usor cu podul palmelor. Incearca sa nu te speli in fiecare zi pentru ca parul se va ingrasa si mai tare.
Am auzit și eu de chestia cu oțetu și am încercat-o. mi se pare foarte grețoasă și am simțit miros de oțet cam două-trei zile până m-am spălat din nou :-&. și nu prea a mers. ba chiar dimpotrivă. :-s Șamponul și balsamul mai bun ajută puțin. dar chestia cu păru gras e normală.
Cu balsam sau shampon impotriva parului gras sau eventual iti dai cu pui putin otet intr-un pahar cu mai multa apa si iti dai
Uite aici http://www.youtube.com/watch?v=bQJ2YWmTNLU
Acesta este canalul meu de pe YouTube şi sunt nouă. Chiar m-ar ajuta foarte mult dacă ai putea să te uiţi şi la celelalte videouri şi poate să dai un subscribe, pentru noi videouri de beauty, fashion şi DIY.Mulţumesc!