anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sampon recomandati pentru parul gras? Sunt disperata! FUNDA URGENT!

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Șampon special pentru păr gras, gama L*Oreal, Lady*s, Farmec, etc.
Nu uita să te limpezești la final cu oțet de mere îndoit cu apă. Nu te mai spăla frecvent.
Pa, pa.

8 răspunsuri:
| alinoovsky a răspuns:

Salut! Eu una iti recomand sampoanele naturale din plante.Ele sunt cele mai bune pentru parul gras.Incearca-le pe cele de la Hofigal, le gasesti la Plafar.La fel de bun pentru parul gras este si sapunul cu sulf.Tot la plafar il gasesti si costa in jur de 4 lei. Daca te speli cu sapun cu sulf, rezultatele se vad dupa a-3-a,a-4-a spalare.Mult succes!

| Annie a răspuns:

Cele cu extract de citrice sunt cele mai bune cum ar fi Head & Shoulders, Wash and Go. Sper ca ti' fost de folos raspunsul meu!

| AncutsaAlexutsa a răspuns:

Eu iti recomand Samponul Wash & Go sau clear happy Astea 2 le'am folosit si sunt perfecte happy Intr'o saptamana parul e foarte frumos :X. Sper ca te'am ajutat >big grin

| DiaNa357 a răspuns:

Bunahappy
Pai poti sa-ti iei orice shampon dar de preferabil cu lamaie, este unul la wash and go cu extact de lamaie, e foarte bun pentru parul gras:*
Mult noroc:*

| juicymoistureXD a răspuns:

Si eu am parul gras si folosesc un sampon de la avon advance techniques pentru volum...mie una mi se pare un sampon ff bun.nu e pentru par gras dar ti se ingrasa parul abia dupa 3-4 zile...mrg.bafta happy.

| Chitaila a răspuns:

Pentru parul gras incearca HedenShowens
cred ca am scris gresit dar iti dai tu seama

| scorpionboy a răspuns:

Schauma 7 plante. mama il foloseste si este multumita de el.

| IliutzaCurmezan a răspuns:

Da-te cu lesie fata tatii. In 2 zile scapi de parul gras.

Întrebări similare