Bună.
Șampon special pentru păr gras, gama L*Oreal, Lady*s, Farmec, etc.
Nu uita să te limpezești la final cu oțet de mere îndoit cu apă. Nu te mai spăla frecvent.
Pa, pa.
Salut! Eu una iti recomand sampoanele naturale din plante.Ele sunt cele mai bune pentru parul gras.Incearca-le pe cele de la Hofigal, le gasesti la Plafar.La fel de bun pentru parul gras este si sapunul cu sulf.Tot la plafar il gasesti si costa in jur de 4 lei. Daca te speli cu sapun cu sulf, rezultatele se vad dupa a-3-a,a-4-a spalare.Mult succes!
Cele cu extract de citrice sunt cele mai bune cum ar fi Head & Shoulders, Wash and Go. Sper ca ti' fost de folos raspunsul meu!
Eu iti recomand Samponul Wash & Go sau clear Astea 2 le'am folosit si sunt perfecte Intr'o saptamana parul e foarte frumos :X. Sper ca te'am ajutat >
Buna
Pai poti sa-ti iei orice shampon dar de preferabil cu lamaie, este unul la wash and go cu extact de lamaie, e foarte bun pentru parul gras:*
Mult noroc:*
Si eu am parul gras si folosesc un sampon de la avon advance techniques pentru volum...mie una mi se pare un sampon ff bun.nu e pentru par gras dar ti se ingrasa parul abia dupa 3-4 zile...mrg.bafta .
Pentru parul gras incearca HedenShowens
cred ca am scris gresit dar iti dai tu seama