Tenului nu i.se intampla nimic daca nu esti prea machiata, ochii s.ar putea sa fie problema daca plangi mult
Nu se intampla nimic, iar pentru ochi este lotiunea naturala. Sophia Loren a scris un citat foarte frumos despre ochi:"Daca nu ai plans niciodata, nu poti avea ochi frumosi".
Nu e bine sa plangi!
Nu plange pentru ca tenul tau va fi foarte afectat mai tarziu, iar ochii tai vor pati ceva de genul ca atunci cand stai intr-o parte lacrimezi peste cateva secunde si nu e OK.
DE ASEMENEA NU TE FARDA
Stiu ca nu prea are legatura dar pentru ca suntem la beauty doar iti recomand fardatul excesiv pentru ca dauneaza RAU!
Sper ca nu mai ai de ce sa plangi.Fruntea sus si arata tuturor ca ai incredere in tine!
Nu se intampla nimic, te vei inrosi doar.Sanatatea ti-ar putea fi afectata, ai putea intra in depresie.Incearca sa nu mai plangi
Nu se intampla absolut nimic cu tenul tau, dar ochii au de suferit temporar. se inrosesc, se umfla si te doare capul la nivelul lor. Dar cu tenul nu are ce sa se intample
De la plans din cate stiu te doare capul destul de rau tenul' (despre ten in sensu' unde te deshidratezi dar nu cred ca-l afecteaza)
Absolut nimic...plansul din punct de vedere biologic este bun atunci cand se acumuleaza stres sau pur si simplu nu ai mai plans de mult. Dupa o portie de plans creierul se linisteste si gandeste mai limpede. Desigur nu vorbim de plansul provocat de violenta, fizica, verbala etc...deci tenul tau e in siguranta funda?
Nekochxn întreabă: