| InnaBotezatu a întrebat:

Ce va luati cand plecati cu masina departe de casa? Referitor la bagaj si mancare.big grin. Fundahappy

Răspuns Câştigător
| Timiii a răspuns:

Heii! Pai depinde pentru cate zile plec :

daca plec pentru o zi imi iau la haine o pereche de pantaloni scurti, pantaloni lungi, un tricou, un maieu, niste pantofi de schimb.

-mancare pentru o zi imi iau cateva sandvisuri, ceva dulciuri, salata, lamaie in caz ca ti se face rau.

- ce tine de lucruri imi iau telefonul, aparatul, niste jocuri, eventual o carte/revista.

daca plec pentru doua zile la haine imi iau cateva tricouri/maieuri, cateva perechi de pantaloni scurti/lungi. pantofi de schimb, un costum de baie si cea ce tine de rutina personala.

la mancare imi iau ca si daca plec pentru o zi, dar intr-o cantitate mai mare.

la lucruri imi iau jocuri, carti/reviste, telefonul, aparatul, periuta de dinti, pasta de dinti, sapun, sapon, balsam, dusgel, burete etc.

Sper ca ti-am fost de ajutor... Fundita? big grin :*

4 răspunsuri:
| George_Lupu_1974 a răspuns:

pai depinde,,, daca mergi la mare de ex iti iei prosoape, periuta....eu unu nu plec fara pachetul de cartiwinking

| Morphines a răspuns:

Depinde unde mergi, ar fi trebuit sa specifici, banuiesc ca vrei sa pleci pe undeva in lume. Se ia un geamantan de haine si cele necesare pentru a acoperi trupul. Se adauga una bucata periuta de dânți care vine in acompaniamentul unei paste dă dinti. Ia si mancare. Da, multa mancare. Nu ciorba, ca o sa clocoteasca. Poti sa-ti iei si un gadget, un iPod sau ceva ca sa nu te plictisesti. Si medicamente, nu se stie ce gasesti prin locurile alea... big grin

| izabbel a răspuns:

Eu imi iau cateva sandwis'uri, cam 3 sau 4. tricouri, blugi, pantaloni lejeri (de sport). tenesi, sampon, deodorant, periuta de dinti, perie de par happy

| assi a răspuns:

Haine,lucruri de igiena orala si corporala:sampon,gel de dus,ceva machiaje daca folosesti,o crema hidratanta,serveteleu umede, pe drum sandwishuri, suc sau apa si ceva medicament pentru durere de cap, rau de masina, si ceva pe masina sa nu te plictisestihappy