| NikoMiha a întrebat:

cum sa iti intretii fata ca sa nu iti mai apara cosuri?

Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

In primul rand incearca sa nu iti atingi fata foarte des ca mainile sunt pline de bacterii. dupa aceea sa te demachiezi in fiecare dimineata si seara, folosind un produs pentru tipul tau de ten. sapunul nu se foloseste pe fata pentru ca usuca tenul! e prea dur pentru pielea sensibila de pe fata. si apoi in functie de necesitati ar fi bine sa folosesti o crema hidratanta, eu am de noapte si ma doar seara pentru ca dimineata nu am timp sa astept sa intre in fata pana aplic machiajul. daca ai tenul gras e ok sa folosesti si o lotiune dupa demachiere inainte de crema. odata pe saptamana poti folosi un produs demachiant si o masca, facute acasa sau cumparate din comert.

8 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Ei bine, fața mereu a avut nevoie de o îngrijire mai specială.
Chiar şi eu, cu toate că îmi îngrijesc fața cât de bine pot, tot am probleme cu acneea.
Însă, tot ce îţi pot spune, ar fi că dacă chiar vrei să scapi de imperfecțiuni, să mergi la un dermatolog, deoarece el știe cel mai bine ce trebuie să facă pentru a te scăpa de coșuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Ceaiul de musetel este cunoscut ca avand proprietati puternic antiinflamatoare si antibacteriene, astfel creste imunitatea locala a pielii, distruge din microbi si totodata reduce inflamatia.
Este recomandat sa spalati bine cu apa si sapun zona pielii cu cosuri, apoi sa puneti local o compresa cu ceai de musetel concentrat.
Ceaiul concentrat de musetel se obtine punand 5 plicuri de ceai la un litru de apa sau un pumn de planta uscata la un litru de apa.
Te pup!

| xRebecaaa a răspuns:

Bună,Niko!
Păi, în fiecare dimineață și seară te speli cu DOVE.
Și poți să-ți iei o cremă de gălbenele.

Îți trece!
O să vezi!

| ciotori a răspuns:

Nu se gaseste o solutie definitiva, incearca o crema hidratanta de la nivea, vor disparea din ele o perioada

| purplestar9494 a răspuns:

Cel mai important lucru este sa iti menti tot timpul fata curata, spala te pe fata cat poti tu de des.Una dintre cauzele aparitiei de cosuri este sebumul in exces asa ca incearca sa nu folosesti lotiuni grase pentru piele. Exista si multe medicamente/creme bune care functioneaza dar asta depinde de tenul fiecaruia asa ca cel mai bine este sa te duci sa consulti un dermatolog si el iti va prescrie cea mai buna crema happy

| Danielllle a răspuns:

Mie dermatologul mi-a racomandat sa ma spal pe fata cu gel intim, am acnee din pacate sad si pe linga o multime de creme scumpe care nu si-au facut efectul, nici nu stiu ce sa mai fac.

| viki16 a răspuns:

Buna Draga Mea Eu Tia-s Recomanda Sa Te Demachiezi Regulat Dimineata Si Seara Dupa Ce Te-ai Demachiat Foloseste o Crema Hidratanta Tipului Tau De Ten Si Iti Poti Face Masti Homemade Naturale Ex : Miere, Albus de ou, fructe, ect... Te Pup!

| cokko a răspuns:

Am mai vazut pe cineva care spunea sa te speli pe fata cu dave, da, sunt de acord, si eu aveam cosuri mereu, dar am inceput sa ma spal cu dave, cat de des, mai ales daca ai un ten gras, spala-te macar de 3 ori pe zi cu dave si iti vor trece!

Întrebări similare