Ori cu bigudiuri ori poti sa il impletesti inainte de culcare si a doua zii e ondulat
După ce te speli pe cap, te usuci şi lasă-ţi vârfurile mai ude, după aceea împarte-ţi părul în două şi învârte-l pe deget. Eu aşa am făcut odată, vara când mă plictiseam şi mi-a ieşit părul creţ.
Cand te speli pe cap il descurcim nu-l lasi sa se usuce perfect si faci mai multe codite impletite si dormi asa La fel fac si eu
Eu stiu o varianta super usoara...Am incercat-o am si am avut un par incredibiill
Care anume?
Dupa ce te speli pe cap, lasi parul sa se usuce dar nu de tot.Inainte sa te speli pe cap tai dintr-o carpa care nu-ti foloseste vreo 20 de carpe nu foarte subtiri si lungi. Dupa ce ai terminat baia, iei cate o carpa si pui cate o suvita de par pe ea.Dar suvita sa nu fie foarte groasa! Rotesti carpa aceea pana la radacina si legi capetele intre eledestul de bine.Fa asa in tot capul si culca-te. A doua zi dimineata cand iti desfaci alea vei avea un par superb. Sper ca ai inteles cum se face
Dupa ce faci baie atunci imediat cand ai parul ud il lasi pe fata si dai cu spuma apoi il usuci...
Poti folosi bigudiurile sa ti-l impletesti au sa ti-l pui pe moate sau folosind o bentita. iti uzi parul il piepteni pui bentita pe frunte peste parul ud si incepi sa pui cate o suvita dupa bentita. Daca vrei mai multe detalii http://www.eva.ro/......40376.html