La bijuterii, gaurile cu cerceii medicinali costa in jur de 8 lei. Platesti practic doar cercelul, a carei culoare (pietricica) ti-o alegi tu. Pisca putin, o saptamana porti cercelul medicinal, te speli cu ei, dormi cu el, dupa care esti libera sa-l schimbi. Daca simt o bubita in zona gaurii e o punga mica cu puroi care vrea sa inchisa gaura. Ungi cu kanamicina cercelul, il bagi inapoi, apesi pe gaura, repeti asta in fiecare seara. In 3 zile dispare, poti schimba definitiv cercelul. Bafta!
Buna!
Pai mergi acolo ii vei spune doamnei de acolo une vrei gaurile, iti va face un semn cu marker.ul si apoi iti da gaurile, eu una n-am simtit nimic, cercelul inainte de a fi introdus in ureche este dezinfectat cu spirt, de aceea te va ustura foarte putin cateva minute, apoi no problem!
Mai bine fa-i la spital si introdu-ti prima data cercei medicinali ca sa nu ai probleme, sa nu se infecteze, acei cercei(bobite se mai numesc) ii porti 1 luna. Poti sa ii faci cu pistolul, doar te ustura putin, cu acul e mai dureros.
Nu te doare, doar o secunda, cand iti da gaura cu pistolul, atat.Te doare foarte foarte foarte putin daca misti cercelul in ureche, insa durerea asta trece dupa 3-4 zile.Eu am cercel de 1 an, si sincer m-am plicitsit, nu-l mai port, chiar am patit ceva din cauza lui, poti sa vezi daca vrei ce am patit daca te uiti la intrebarile mele.Numai bine si curaj
Nu trebuie neaparat la spital. La anumite magazine cand iti cumperi cercei sau pierce iti face gaura pe loc.