Bună Viki,
Protecția solară are rolul de a te proteja(după cum spune și numele ei) de radiațiile UV. Aceste creme/uleiuri/spray-uri nu au rolul de a împiedica bronzul. Aceste rezultate sunt întâlnite parțial la soluțiile de factor 50+.
Dacă știi că ești sensibilă, optează pentru o protecție mai mare. Nu vei face altceva decât să îți protejezi pielea de radiații, de arsuri și, pe deasupra, te și bronzezi.
Have fun!
Cu drag,
niponX
Bună.
Ai două beneficii: protejezi pielea de razele nocive la soarelui și da, te vei bronza uniform și de lungă durată.
Atenție: nu te expune între orele 11-16, este pericol de insolație, arsură solară și mai rău, declanșarea unui cancer de piele!
Hidratează-te bine: apă plată, iaurt, consumă morcovi.
Mergi pe cele cu protecția cea mai înaltă, 50+
Pa, pa.
Sigur.Lotiunile/cremele/spray-urile hidrateaza pielea pentru o expunere mai prelungita la soare si evitand/reducand rezele ultraviolete in timpul amiezii(cand sunt mai puternice).
Pigmentii pielii sunt protejati si se reduce aparitia neplacutelor alunite s-au mai rau a alte boli de piele.
NU cred ca vrei sa ti se cojeasca pielea si cu ea si bronzul partial si sa arati ca un rac scos din oala+usturimea/durerea uneori frisoane chiar.
In primul rand vezi ce produs ti se potriveste(ca nu toate sunt ca in reclame)la un medic dermatolog.
PS:Intodeauna am folosit ulei de masline "extravirgin"(asa scria pe eticheta)si ca sa scap de mirosul de ulei(dupa ce a intrat in piele) un balsam pentru piele.Am folosit si pentru fata in special nas si pometi.
Oricum trebuie sa folosesti ceva de protectie!
Da te bronzezi, insa te protejezi de razele directe ale soarelui, si astfel nu te arzi, ci repet doar te bronzezi... Funda?! :X
Te protejezi de razele dăunătoare ale soarelui şi te şi bronzezi...
Mergi pe cele cu protecția cea mai înaltă, 50+
Pa, pa!