anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

HEY TPU? Dau funda! Cum imi pot albi dintii fara sa merg la stomatolog sau la salon? Exista ceva simplu si usor?

Răspuns Câştigător
| Ahlexxa a răspuns:

Pai poti folosii cand te speli pe dinti,bicarbonatul de sodiu (se foloseste si in bucatarie),pui putin deasupra pastei de dinti,in fiecare dimineata, si o data pe saptamana, sare -decat odata deoarece ataca gingia.la mine a mers si am mai auzit si la altii ca a dat roade. Succes!happy

10 răspunsuri:
| corny04 a răspuns:

Este o pasta de dinti de la colgate: Colgate max wite parcabig grin

| petrica1111 a răspuns:

Pasta de dinti signal, si dupa 3-4 spalari se cunoaste diferenta e aprox 15 ron. daca vrei imi dai id si iti dau o poza cu dintii mei sa te convingi laughing

| petrica1111 a răspuns:

Pasta de dinti signal, si dupa 3-4 spalari se cunoaste diferenta e aprox 20 ron. daca vrei imi dai id si iti dau o poza cu dintii mei sa te convingi laughing

| petrica1111 a răspuns:

Pasta de dinti signal, si dupa 3-4 spalari se cunoaste diferenta e aprox 20 ron. daca vrei imi dai id si iti dau o poza cu dintii mei sa te convingi laughing si poti folosi si o apa de gura

| Etelca a răspuns:

Buna! Lamaia albeste dintii.Dar ai grija sa nu o folosesti decat o data pe saptamana.Afecteaza smaltul dintilor.
Alte metode:
Cea mai cunoscuta metoda de albire este utilizarea bicarbonatului de sodiu, ca pasta omogena cu apa sau suc de lamaie. Unele persoane apeleaza si la sarea de bucatarie pentru un zambet cat mai alb, deoarece particulele de sare pot contribui la inlaturarea petelor de pe dinti.

Kit-urile pe baza de peroxid de hidrogen sunt de asemenea folosite pentru albirea danturii. Acestea au o concentratie de substanta activa mai scazuta fata de cele profesionale, dar sunt mai avantajoase la pret, dau rezultate bune si sunt la indemana oricui.

Exista benzi adezive cu peroxid de hidrogen, care se aplica pe dinti si care, aplicate cateva zile consecutiv, albesc dintii. Se pun de doua ori pe zi, timp de 30 de minute, pe o perioada de pana la doua saptamani.

De asemenea, exista si geluri speciale care se aplica in gutiere (conformatoare de plastic). Smaltul dintilor si gelul stau intr-un contact strans cu ajutorul gutierelor, iar substanta activa nu irita gingia datorita acestui suport.

Se aplica cinci zile, pentru fiecare arcada. In functie de concentratie, se tine gelul de la 1, 5 si pana la 6 ore.

Au fost inventate si aparate pentru albirea dintilor acasa, cu leduri care emit o lumina albastra rece, care accelereaza actiunea gelului de albire pentru dantura.

Acestea, in trei sedinte de 20 de minute, dau rezultate bune.

Cel mai bine este insa sa consulti un medic stomatolog. Acesta iti poate spune exact starea de sanatate a danturii tale, iti poate explica riscurile albirii acasa, te poate sfatui pentru a lua cea mai buna decizie pentru tine si dintii tai.
Te rog sa ai grija, deoarece aceste metode de albire a dintilor acasa dauneaza smaltul.Cum scrie si in articol, mai bine consulta un medic stomatolog.
Pa!

| JustDeedee a răspuns:

Sa te speli pe dinti happy

| ginaosar a răspuns:

Vezi aici http://edent.cabanova.com/albirea-dintilor.html
Este foarte bun sper sa te ajute

| OnutsaXD a răspuns:

Poti sa folosesti praf de copt cu lamaie le amesteci si freci pe dinti, apoi neaparat trebuie sa te speli pe dinti cu pasta de dinti, sau sa te clatesti pentru ca acidul dn lamie sa nu iti atace smaltul dintiilor.

| OnutsaXD a răspuns:

Poti sa folosesti praf de copt cu lamaie le amesteci si freci pe dinti, apoi neaparat trebuie sa te speli pe dinti cu pasta de dinti, sau sa te clatesti pentru ca acidul dn lamie sa nu iti atace smaltul dintiilor.

| OlgaMonik a răspuns:

Eu ca sa imi albesc dinti folosesc mai intai pasta de dinti * nu conteaza ce pasta, care iti face tie bine ) apoi imi umezesc degetul pun sare pe el si rau pe dinti. Dar cateodata cand vreau sa fie foarte albi dau cu bicarbonat! E foarte bune. Funda?