| MLSS a întrebat:

[Dau funda]Puteti sa-mi spuneti cum as putea sa port hainele ca sa ma avantajeze in zona soldurile, sa para mai mici si cum ar trebuie sa ma machiez ca nasul meu sa para mult mai mic?
Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| Nastia a răspuns:

Incearca haine nu prea stranse pe solduri,adica sa nu tipe pe acea zona, culori diverse, ce iti place.machiaj:alb in coltul interior si ceva f inchis la coada ochiului.
http://www.machiajul.ro/

| Cåpåċεl a răspuns:

Poarta o camasa.
Iar la fata daca vrei sa te machezi ca nasul tau sa para mai mic, dupa cum a spus @Mademoiselle."alb in coltul interior si ceva f inchis la coada ochiului."

| Mariiaaa a răspuns:

Bunahappy
Nu.ti mai fa griji cu ce sa te imbraci nu hainele fac omul si omul face hainele, imbracate cu ce.ti place si in ce te simti comod si te vei simti foarte ok cu tine insati acelasi lucru til spun si cu nasul. Cand cineva te vede nu se uita la nasul tau asa ca stai chill si nu.ti mai fa probleme.
Sper ca ti.am fost de ajutor.

| AlinaGhinet a răspuns:

Draga mea, evita hainele largi si incearca-le pe cele drepte, putin evazate. De multe ori avem impresia ca ce e larg si negru ne face sa parem mai slabe, dar nu e adevarat. Poarta culori deschise, vesele si multe rochii cambrate pe talie. Esti norocoasa ca ai solduri late, iti scoate talia in evidenta. Intra pe www.divahair.ro si vezi toate tipurile de machiaj. O zi buna si sper sa iti fie de folos mesajul meu.