Am mai spus cuiva, simplu, inainte de orice masa bea vreo doua pahare de apa, nu manca dupa ora 6 7 seara, si incearca sa mergi cat mai mult pe jos sau sa alergi. mai usor de atat nu se poate
Bună.
Consumă multe fructe și legume proaspete, pâine și cereale integrale, lactate și brânzeturi degresate, miere de albine și zahăr brun, prăjituri de casă, ciocolată amăruie, carne slabă, hidratare zilnică (1.5-2 litri de apă plată), ulei de măsline, etc.
Evită pe cât de mult conservele, mezelurile, margarina, fast-food-ul, sucuri acidulate (în mod expres, cele negre), tocături, prăjeli, carnea grasă, maioneză, cremă, etc.
Alimentela trebuie preparate prin fierbere, înăbușire sau fripte!
calorii.oneden.com, asta ca să vezi valoarea calorică a alimentelor.
Cele trei mese și cele două gustări să fie servite cât mai la ore fixe. Trebuie să mănânci puțin și des.
Să nu o dai în extrema cealaltă cu slăbitul că ajungi anorexică.
Problema cea mare constă în a învăța să mănânci!
La 12 ani practică un sport de performanță!
Pa, pa.
Salut! treci la un regim vegetarian.cred ca te-ar ajuta cel mai bun.la fel, chefirul te ajuta mult. Serios, diversitatile de salata te ajuta cel mai mult, fructele, sucurile naturale, carnea alba la gratar. daca vrei carne, atunci e cea mai buna la gratar. nu te abtine de multe, pentru ca insasi pofta duce la un drum gresit. principalul, e sa te motivezi si sa vrei cu adevarat Bafta! Totul va fi ok cu vointa!
Nu manca tot felul de prostii! [ fast-food sau alte chestii]
Mai putina paine.
Si fa aerobic in casa! Gasesti pe net.:d
Fundaaa?
Incearca niste exercitii pentru lucrarea abdomenului, picioarelor sau pentru zona in care vrei sa slabesti.Eu una consider ca sunt mai potrivite.