| viki16 a întrebat:

De Cate Ori Te Poti Epila Cu Lama Te Ras Adica De Cate Ori oti So Folosesti Cam La Cat Timp Trebuie Schimbata Eu In Seara Asta Ma-m Epilat Cu Lama De Ras Una Obisnuita Verde Si Nu A luat Nimic Doar Putin Va Rog Dau Funda!

9 răspunsuri:
| Kenzorel112 a răspuns:

Viki viki viki. Fiiiiiinlaughing
lasand gluma la oparte de 2 ori dar sa o cureti bine la presiunea apei si zbatando de o supravata plata daca intelegi. Succes si multa finete in continu

| Arapalea_alexandru_1996 a răspuns:

Unde te razi atat>
?

| RedNose a răspuns:

Eu cand ma fac cu lama sa irit foarte rau,am fire in piele si se face parul negru,des,exact ca o barba. Probabil,ca lama nu a taiat fiindca a mai fost folosita,de obicei,o schimbi cand vezi ca nu mai taie bine. Eu ma fac cu aparat Braun si e mult mai bine,firele cresc din ce in ce mai putin, firul nu mai e gros, e exact cum era el inainte sa te epilezi pentru prima data, doar ca e cam dureros pana te obisnuiesti. O alta varianta in caz ca nu suporti durerea poti folosi creme de epilat care sunt la fel ca lama, doar ca trebuie sa astepti putin(pana in 10min cu crema normala, 5min daca folosesti crema pentru epilare rapida) pana arde radacina.

Eu m-am hotarat ca in iarna cand nu trebuie sa ma fac tot timpul sa merg la salon sa fac depilare definitiva si pentru cativa ani nu mai ai nici o problema, sa stai sa-ti faci griji ca trebuie sa te epilezi sau altfel de griji.

| SunnyDay88 a răspuns:

Big-urile sunt de unica folosinta, deci tu de cate ori crezi ca-l poti folosi?

ideea e ca daca nu il pastrezi intr-un loc curat si uscat dupa prima folosire se aduna pe el microbi si daca te ranesti cu el cand il folosesti a 2-a oara... tu ce crezi ca se poate intampla?

| greyhound a răspuns (pentru SunnyDay88):

"Big-urile sunt de unica folosinta" cred ca esti prima si singura persoana din istorie care a zis asta.

| William a răspuns:

Ba tu unde ai invatat sa scrii?

| SunnyDay88 a răspuns (pentru greyhound):

Http://www.carrefour-online.ro/......_bic_astor aparent nu-s singura... de altfel si pe ambalaj scrie acelasi lucru.

daca tu il folosesti pana vezi ca nu mai poate taia nimic, asta e treaba ta... recomandarile astea de pe ambalaje nu se fac chiar degeaba.

| greyhound a răspuns (pentru SunnyDay88):

Ai inteles gresit, draga mea. Ideea care sta la baza comentariului meu nu este ca big-urile n-ar fi la origine de unica folosinta ci ca nimeni in lumea asta nu nu se ia dupa recomandari si arunca lama dupa prima folosire.
Tu te-ai dus in extrema cealalta, crezi ca ma barbieresc cu un big 1 an...
Cat despre recomandarile de pe ambalaje, in general lumea nu le baga in seama, intrucat oricum sunt facute mai mult pentru profit. Nu-mi spune ca pentru tine sunt lege.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pentru mine lama nu este pe gustul meu, este tipic bărbătească. Folosesc ceară, aparat de epilat pe bază de pensete.
Pa, pa.