anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce am foarte, foarte multa matreata? este din cauza ca am folosit 2 sampoane simultan? ( unul o zi, celalalt a doua zi? ) sau nu este matreata? sunt niste puncte albe ( foarte multe ) care imi dau si mancarimi( mereu ma mananca capul ) dupa ce ma spal pe cap se vad o gramada de puncte d'alea. poate fi si piele? ce ma enerveaza foarte mult este ca imi vin si pe fata, de parca mi se decojeste nasul si fruntea, si daca frec fruntea zici ca ninge pe chiuveta. ce poate fi? De la bicarbonat de sodiu? parul il am gras de fel.Cam astea sunt detaliile.

8 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Sa speli bine cu sapun special pentru par,,Cheia'',apoi cladesti bine cu apa calda, apoi sa dai cu un sampon anti-matreata de tip,, WASH&GO'' sau,, HEALTh&SCHOULDERS''! Daca nu e matreata, ci paduchi mici (pui) vii!

| anonim_4396 explică (pentru untu):

M-ai bagat in sperieti...

| untu a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa nu te sperii, dar exista un pieptene special pentru strans matreata sau paduchi mici, vii! Daca te mananca tot timpul inseamna ca ai paduchi pe cap! http://static.newstyle-live.com/......-39005.jpg

| anonim_4396 explică (pentru untu):

Ma mananca doar dupa primele zile dupa ce ma spal pe cap.

| untu a răspuns (pentru anonim_4396):

Probabil ca te manca ceva in inauntru dupa piele capului! Mergi la medicul de familie si vezi ce iti recomanda!

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Sa stii ca si eu am o problema cu matreata exact ca a ta.
Poti incerca sa te speli pe cap cu otet,cum am mai facut eu si ajuta asta.
Dupa ce te dai cu sampon te freci si te limpezesti dai si cu otet, dar ai grija sa nu iti intre in ochi, eu chiar asa an facut, vorbesc serios.
Nici eu nu stiu ce ar putea fi ca si mie mi se mai decojeste nasul sau sprancenele dar nu ma deranjeaza, e foarte rar, m-am mai dat cu niste crema pe fata si ajuta asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai eu spun sa folosesti "Head&shoulder" sau "Dove". Si recomand mai intai sa folosesti un sampon si dupa ce l-ai terminat sa-l folosesti altul sau acelasi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca samponuri anti matreata si spala-te mai des pe cap, ar trebui sa dispara macar o parte din matreata. Am si eu aceias problema si nu a disparut, dar e mai putina dupa ce am incercat diferite samponuri anti matreata. Daca vezi ca samponul nu mai functioneaza, schimba-l.