In loc de albastru de metil incearca tinctura de castelani.Nu va avea niciun efect asupra parului si va iesi superb. Daca mie mi-a iesit roz deschis pe par brunet, atunci sigur iese si la tine mai bine.
Eu am parul blond vopsit, si mi-a iesit asa albastrul de metil, doar ca eu l-am diluat in apa si am stat cam 3-4 minute cu el acolo : http://s20.postimg.org/4w88no7y5/P050613_19_26_01.jpg eu l-am diluat in speranta ca o sa iasa turcoaz, dar cu mai mult diluat nu iesea nimic... Oricum, culoarea se duce, mie nu mi-a placut cum s-a dus.
Depinde de păr. Pe părul blond natural al unei prietene a ieșit albastru, după prima spălare turcoaz și s-a dus foarte repede. Părul meu e cam ca al tău, blond închis spre șaten deschis. M-am făcut la vârfuri și a ieșit turcoaz sus, albastru mai jos, albastru închis și mai jos și mov închis jos de tot. După multe spălări s-a transformat în verde și am așteptat 4 luni să se ducă de tot; enorm de mult având în vedere că eu îmi spăl părul de 2-3 ori pe săptămână.
ejwihss întreabă: