Si o prietena de-a mea pasteste... e bine sa folosesti balsam in timp ce te speli pe par si e bine si sa folosesti de la Gliss spray pentru protectie si luciu. Sper ca am fost de ajutor
Pai este samponul tau nepotrivit pentru parul tau, iti trebuie un sampon care sa fie compatibil cu parul tau
Wow nice. fata cu parul zburator.foarte dragut.nu cunosc remediu dar eu zic k e mai bine asa )
Se electrizează din cauza temperaturilor scăzute si contactul cu anumite materiale textile[de la fular, mănuşi, căciulă.]
Poţi sa iţi dai cu nişte apă când vezi că o ia razna.sau să cauţi prin magazine un spray special pentru păr electrizat
Folosesti piaptan de plastic? atunci da-l cu apa si dupa te piapteni sau invers
Am auzit ca e bine sa folosesti o perie de par cu dinti din lemn si nu se mai electrizeaza parul. Este ieftina poti incerca.
Dintr-o data!
Influenta exterioara a anumitor campuri electromagnetice statice, care se incarca in corpul tau dar nu se mai descarca.
nu prea ai cum sa le opresti...
Si al meu se electrizeaza. demult nu mai patisem asta, dar zilele trecute mi l`am intins si cand m`am pieptenat am ramas socataparul meu statea in toate partile.ca sa nu mai zic cum se face cand ma imbrac/dezbrac.asta e, toata lumea pateste asta.eu cred ca e de la piepten, caci si sora mea are parul la fel.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: