| Purplegirl101 a întrebat:

de mult mult mult timp încerc sa îmi fac parul sa crească ( cel din cap laughing Am încercat toate tipurile de samponuri - am mâncat MULT mai sănătos ca înainte timp de 2 luni și chiar am făcut unele măști și cu ulei de cocos și de ricin și de masline și chiar și oua... Pe lângă toate astea mi-am tăiat vârfurile ca sa îmi crească ca erau despicate DAR NIMIC! pur și simplu se încăpățânează! Am crezut o vreme ca îmi trebuie vitamine și ghiciți! Am luat și de alea! Ori eu nu știu ce sa mai fac!

Răspuns Câştigător
| Ririru a răspuns:

Buna,

Nu stiu daca sa te iei dupa sfaturile babesti, eu zic sa continui cu mastile alea cu ulei de ricin, ou si ulei de cocos. Macar o sa ai un par frumos, si in timp, o sa-ti creasca, si mai puternic!
La mine a functionat asta cu ulei de ricin in trecut. Maseaza vreo 5 minute scalpul cu masca asta, apoi intinde pe par si lasa sa actioneze peste 2 ore.

7 răspunsuri:
| LexiEla a răspuns:

Poate esti incadrata in categoria persoanelor carora le creste parul foarte lent. Nu cred ca ai ce sa faci. Si totusi, poti incerca sa il impletesti (stii tu, vorba batraneasca ).

| Andrei_Mihai_1994_FrXc a răspuns:

Incearca sa mergi la o clinica specializata. fiecare organism este diferit chiar daca aratam la fel

| Heylin a răspuns:

Impletestel asa creste mai repede happy

| Elide a răspuns:

La cine te tunzi trebuie sa aibă mana ușoară..eu timp de un an de zile mi.l tundeam singura dar nu.mi crestea deloc, apoi m.am dus la mătușa mea care tinde și îmi crește repede rău normal el creste 1cm între.o luna dar mie mi.a crescut 3 cm, și ar fi mai bine sa mănânci mai multe oua.așa am auzit că mâncând oua îți crește parul lung și sănătos, și eu îmi fac masca cu ulei de măsline, ricin și vitaminaA happy

| Nadia140 a răspuns:

Buna! Ca sa iti creasca parul lung trebuie sa il impletesti tot timpul sau sa il ti in coada numai sa nu il lasi desprins! Trebuie sa ai putina rabdare!

| Purplegirl101 explică:

Problema este ca nu prea îmi merge coada impletita! e cam scurt pentru asta și ies firele toate crying

| HoneyHoo a răspuns:

Incearca sa-ti masezi scalpul pentru 5 minute de doua ori pe zi timp de cateva saptamani.