Hei
Vara trecuta am facut si eu prostia de-a imi face suvite in fata cu Albastru de metil ( Eu am folosit destul de multa substanta si de mai multe ori, daca stau la soare si acuma se observa cat de cat x(, desi m-am mai tuns si asa )
1. depinde cata subst folosesti (la 3-4 spalari se duce )
2. Pai poti cu periuta sau cu vata, pui substanta pe vata, ei cate o suvita de par si o aplici ( vezi cum te dai si unde te dai, eu am murdarit toata chiuveta si am stat mai mult de ora sa fac curat )
3. Pai merge si pe parul castaniu numai ca se va lua culoarea (Vei murdari perna, prosopul, mainile )
5. costa in jur de 5-6 lei, de la farmacie. Sper ca te.am lamurit cat de cat :*
Poti cumpara de la orice farmacie.
pentru decolorat poti folosi apa oxigenata(tot de la farmacie).
iti pui pe cap o punga de plastic in care in prealabil faci niste gauri pe unde scoti suvitele de par.
apoi le decolorezi cu apa oxigenata (pui pe un tampon de vata si tragi pe suvita de par).
repeti operatia de cateva ori pana se decoloreaza.
speli cu apa, in acelasi sistem, cu tampon de vata.
astepti sa se usuce suvita de par.
faci acelasi lucru cu violetul de gentiana.
cam asta!
Culoarea tine cam pana te speli pe cap.
2.Adaugi putina apa peste albastru de metil si violet
3.nu trebuie decolorat.Se vede foarte bine si pe culoarea castaniu
4.Da sar vedea foarte bine
Antonia de exemplu a folosit viloet de gentiana pe parul ei https://www.google.ro/......ps?/search
5.Albastrul de metil costa cred ca in jur de 20 de lei iar violetul la fel.
De la farmacie.
Cu albastru de metil nu am incercat, doar violetul de gentiana. Se gaseste la farmcie, e pana in 5 lei o sticluta. Faci baie normal, apoi pui cateva picaturi intr-un lighean cu apa si bagi capul acolo. Dar nu fa prostia sa te decolorezi in tot capul ca nu se merita, la prima baie se ia, si doar nu o sa stai de fiecare data sa te faci. Daca vrei neaparat fa-ti cateva suvite, dau bine!
anonim_4396 întreabă: