Bună!
Nu, din câte ştiu eu nu este adevărat.
Ştiu că părul trebuie lăsat liber sau prins cu ceva subţire, să nu îl ţii strâns într-o coadă de exemplu.
Dacă vrei să îţi crească mai repede îţi recomand să foloseşti ulei de ricin, chiar ajută!
Pa-pa.
Mai adaug si eu ceva
Iai varfurile o cata pe luna si incearca sa nu il arzi cu placa si alte chestii
Ce-ti mai place Copy si paste )
Cand il tin impletit imi creste mai repede parul decat cand e lasat pe spate(se arde mai repede).Eu il impletesc in fiecare zi in spic(tot felul de spicuri traznite:curbate de-alungul capului, pe diagonala, etc.)
Buna, da este adevarat... cel putin eu am incercat si mi-a crescut putin mai repede dar nu te astepta sa il ti o zi prins iar apoi sa ma injuri ca nu ti-a crescut sa fim seriosi. parul creste destul de greu . Pupici :*:*
Din batrani stiu ca, dupa spalare, se unge cu ce ulei are nevoie parul tau(bunicii foloseau gaz;-)) si trebuie impletit si lasat asa peste noapte. Se zice ca ar creste mai repede, mai viguros si mai sanatos urmand acest ritual de ingrijire...;-)
Si eu am auzit de la mai multi oameni ca daca iti tii parul prins iti creste mai repede, dar nu cred ca e adevarat.
Parul creste oricum, chiar daca e prins, chiat daca nu. Daca il ti prins nu creste neaparat mai repede, unii au impresia asta dar nu este adevart. El creste oricum l-ai tine. Bafta .
Este adevarat daca il tii prins iti creste mai repede parul. am o colega care avea parul pana la umeri si il vroia mai lung dar nu ii crestea pentru ca il tinea numai desprins si i-am spus sa sil prinda si dupa oo luna avea parul pana la jumatatea dintre umar si cot. oferami funda
Breakingthehabittonight întreabă:
JesusIsOurSavior întreabă:
DaciaRomania întreabă: