| viki16 a întrebat:

E adevarat ca demachiantul facut in casa este mai bun decat cel cumparat?

3 răspunsuri:
| IateyourCookie a răspuns:

Uite iti zic din propria experienta, nu bazaconii. Am incercat demachiantul facut in casa, in special cel cu ulei de masline si nu si-a facut treaba. Da, este mai sanatos pentru ca are mai putine chimicale, dar nu poti spune ca nu are deloc. chiar si cel facut in casa are alimente procesate anterior. Acum revenind la eficacitate, eu folosesc in special rimel waterproof, iar demachiantul facut in casa nu are puterea sa-l elimine deplin, nici rimelul nici fondul de ten. Gandeste-te asa, ce preferi: un demachiant natural care iti lasa reziduri de machiaj pe fata si care acele reziduri sunt foarte daunatoare sau un demachiant din comert (investeste intr-unul bun) care are ceva chimicale dar iti curata fata? Un demachiant facut in casa nu va putea elimina niciodata machiajul complet. Bineinteles ca pe langa demachiant trebuie sa urmezi si alti pasi. Aap si inca ceva, eu am tenul gras, iar demachiantul facut in casa, neavand acele proprietati de a curata grasimea, ramaneam cu sebum pe fata, pori incarcati si toate cele. Sper ca ti-am fost de ajutor si daca mai vrei sa ma mai intrebi despre chestii de gen, da-mi un mesaj.

| Birlik65 a răspuns:

Absolut!