| a întrebat:

Hey TPU!
Este o chestie de...nustiu. laughing. In fine. Deci:
nu sunt grasa, dar nici slaba. Am peste 1, 60 si tot 'ma plimb' intre 46 si 48-49 de kg. Momentan chiar nu stiu cae am. Nici nu vreau sa aflu. Si totusi, nu par deloc grasa. Sunt chiar bine.
Insa...ma nelinisteste gandul ca:
sunt clasa a 7a, si termin la 18 (seara, LoL), scoala. Si vin acasa, si mor de foame. Eu asta-vara nu mancam aproape deloc, si aveam, constant, 46 de kg. De cand cu scoala, MANANC SEARA de rup laughing. Si nu-mi convine. Am gusa ( laughing ), ceea ce nu suport, si putin putin de tot, BURTA. Foarte putin, nici nu-ti dai seama, insa nu suport sa ma stiu cu ea!
Eu care asta vara eram supla rau de tot, ma abtineam si la CIOCOLATA, care este IUBITA MEA love struck, ma abtineam seara, deja ma obisnuisem, etc, acum nimic. Mananc orice. Imi fac toate poftele. Si am impresia ca daca o tot tin asa ma fac cal usa. NU VREAU SA FIU OBEZA.
Bine, poate exagerezhee hee.
In fine. Tot ce vreau este un fel de regim, ca sa zic asa, nu neaparat alimentar, ci si de viata! unde sa pot ramane mereu la 46 kgbatting eyelashes. Fara pic de burta, si fara gusa!
Daca ma puteti ajuta, m-ati ajuta enorm!
Dau FUNDA love struck.
Multumesc frumos kiss.

Răspuns Câştigător
| diavolitadulce a răspuns:

Eu sunt in aceiasi situatie. vara nu mananc prea mult, iubesc ciocolata si asa mai departe. parerea mea. nu ets eindiacat sa folosesti o dieta. din moment ce corpul tau va primii un anumit numar de calorii o sa slabesti dar cand o sa incepi sa manci iar normal te vi ingras la loc mai repede decat ai dat jos. mananca sanatos si fa mult sport. asa am facut eu. acum am silueta de invidiat si am inceput sa ucrez intensiv sa fac patratelewinking. mult noroc si tie.

la revedere

4 răspunsuri:
| Hieer a răspuns:

Nu mai manca mult seara...Cand te pui la masa imparte mancarea in 4 portii...si mananca doar 1(intelegi tu ce vreau sa zic). Si dupa ca sa nu ti se faca foame iar, punete la somn. Tot esti obosita de la scoala.laughing

| Preda_Mariana_1972 a răspuns:

Nu mai manca seara mult sau mananca ceva usor salate, iaurt sa faci gimnastica adica orice fel de miscare.

| Annya206 a răspuns:

Mananca mai putin seara si ceva foarte usor. Deasemenea mesteca incet.
Evita pe cat posibil carbohidrati ( cum ar fi cartofii ), grasimile, mai putina paine.
Si bineinteles, fa miscare, mai ales ca la scoala stai atatea ore in banca.

| loveles a răspuns:

Eu sunt la modeling si mieste forte greu sa ma abtin dar daca pot eu poti tu nu manca dupa ora sase si mananca incet... se epun mai mai putine calori. O ciocolata sau o dulce pe zi. eu sunt vegetariana deci mieste mai usor sa slabesc. Du-te la sala pentru a primi un abdomen supe plat