Dati cu o crema pentru intensificarea bronzului si stai la soare in special seara dupa 4 (eu atunci ma bronzez cel mai mult). Daca vrei rezultate rapide fara a sta chiar deloc la soare, da-ti cu o crema autobronzanta (15-20 lei), eu am incercat si este foarte eficienta, dar ai grija sa o intinzi uniform si sa te speli pe maini dupa ce ai aplicat-o pentru ca altfel iti vor aparea pete mai inchise de culoare in locurile unde nu ai intins bine. Sper ca te-am ajutat! Funda/vot?
Stay la soare de dimineata pana seara si peste ceva timp o sa faci cancer de piele, si cremele spf sunt daunatoare.O data arsa pielea nu o sa mai asimilezi vitamina D si nici calciu, o sa faci caderi de calciu o saty fie rau o sa ajungi la spital o sa faci perfuzii.
O sa faci insolatie, n-o sa mai poti dormi de usturimi.
Dar poti sa te pui pe rotisor iti dai foc si o sa fi arsa.acelasi efect il are si soarele.
Mai vrei bronz?
Daca da, o sa ai de suferit chiar daca acum nu-ti pasa si zici mie n-o sa mi se intample nimic.
Deci sunt radiatii ffff puternice din cauza poluarii esti nebuna?
15 minute pe zi e de ajuns sa stay la soare de dimineata sau seara cand nu e puternic soarele.
Este o solutie accelerator de bronzat si te bronzezi repede (l-am folosit si eu) sper ca te-am ajutat.:-X
Daca vrei un bronz natural depinde de ten eu cel putin am stat la mare o saptamana si am capatat o culoare inchisa inca din primele 3-4 insa ai grija sa te dai cu crema cu factor de protectie potrivit ca altfel te arzi si ti se cojeste pielea... la bronzul artificial nu prea ma pricep dar cred ca daca mergi la solar ai putea insa nu stiu cat de repede are efect...
Din gama Gerovital Sun trebuie sa incerci trei produse speciale care-ti vor asigura un bronz de invidiat:
Ulei Bronzant Pentru Plajă
- Asigură un bronz rapid şi uniform;
- Menţine elasticitatea pielii;
- Betacarotenul natural accelerează bronzarea şi conferă pielii o nuanţă aurie;
- Uleiul organic de rodie şi uleiul de măsline exercită un rol protector şi calmant;
- Produsul oferă o protecţie scăzută şi este recomandat pentru persoanele cu pielea închisă la culoare sau deja bronzată, pentru fixarea şi intensificarea bronzului.
Preţ: 12.40 RON.
Ulei Bronzant Protector SPF 6
- Asigură un bronz intens protejând în acelaşi timp epiderma de efectul nociv al razelor solare;
- Uleiul organic de rodie şi uleiul de măsline asigură un efect antioxidant, regenerant şi intensiv hidratant
Preţ: 18.60 RON.
Emuslie Autobronzantă
- Asigură bronzarea în absenţa soarelui;
- Creează un bronz auriu, foarte natural, după 2-3 utilizări;
- Garantează o hidratare intensivă pe durata întregii zile;
- Folosită regulat, măreşte gradul de elasticitate al pielii, conferindu-i catifelare şi supleţe precum şi un aspect luminos în orice sezon;
- Formulă cu ulei organic de rodie, betacaroten, ulei de măsline şi vitamina E;
- Poate fi poate fi utilizat ca alternativă la soare sau după baia de soare, pentru menţinerea şi intensificarea bronzului.
Preţ: 20.15 RON.