| skrillex79 a întrebat:

Intrebare adresata fetelor.Voi ce credeti ca este mai bun fond te ten crema sau pudra.Si daca ati putea sa spuneti si de ce. fundita:*

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
11 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Pai eu zic ca rezista mai mult un fond de ten crema si tot timpul un produs crema rezista mai mult decat unul pudra, iar peste fondul de ten crema poti sa pui o pudra pentu al fixa.

Răspuns utilizator avertizat
| Euletitia a răspuns:

Buna! Eu folosesc fond de ten crema pentru ca mi-am gasit nuanta potrivita tenului meu natural si imi place mult cum imi sta si nu l-am mai schimbat de mult. Oricum, il fo, losesc foarte rara, doar la ocazii specialle, iar in mod curent doar cand imi apare un cos sau o imperefectiune a tenului. Ce am inteles insa e ca pudra intra in porii tenului si il afecteaza, provocand imbatranirea pielii de pe fata, asa ca mai bine alege crema. Sfatul meu insa e sa nu folosesti niciun fond de ten zilnic, iar cand foloseste indicat e un strat cat mai subtire pentru ca orice fond de ten, fie el crema sau pudra, fie cat de scump si bun tot iti va imbatrani pielea in timp daca il folosesti in exces.Un alt avantaj al fondului de tip crema e faptul ca rezista mai mult(al meu rezista si pana la 6-7 ore fara sa il refac deloc) si ca se intinde mai frumos si uniform pe toata fata, gatul si decolteul.

| Different69 a răspuns:

Fond de ten crema

| OHmyGosh a răspuns:

Cel mai bun fond de ten este crema. Pudra iti usuca tenul si faci riduri.Ma rog...nici fondul de ten sub forma de crema nu trebuie folosit in exces. Sper ca te-am ajutat!

| soffie a răspuns:

Pai fondul de ten crema, pentru ca intinde mai bine, si ofera acoperire mai densa fata de pudra :*

| ewgy a răspuns:

"cel mai bun" fond de ten difera de la o persoana la alta, depinde de tenul tau happy
Este esential sa alegi un fond de ten care corespunde nevoilor speciale ale tenului tau. De aceea, in primul rand, analizeaza-ti tenul pentru a stabili in ce tipologie se incadreaza. Te poate ajuta atat un dermatolog, cat si o cosmeticiana sau un make-up artist

| grsone a răspuns:

Nu sunt fata, dar iti recomand sp**malaughing
de ce?
Pentru ca sperma are proprietati curative si este buna pentru ten, pentru ca are in componenta albumina.

ce este albumina si de ce este importanta pentru ten?
te las sa descoperi singuralaughing

| skrillex79 explică (pentru grsone):

Waw! Pai cred ca tie iti dau funda dar mai intai trebuie sa stiu daca ai aplicat si tu pe fata.Si cred ca ai aplicat, nu ai de unde sa stii daca nu ai folosit-o laughing.

| grsone a răspuns (pentru skrillex79):

Nu am folosit-o eu...dar de obicei fetele vroiau sa imi dau drumu' pe fata lor... ziceau ca sp**ma face bine la tenwinking
si inca ceva: mai documenteaza-te...