Pentru toti cei care spuneti lucruri geniale de genu ''Du-te si fa-l la salon'' sunt minora, imi trebuie un acord de la parinti, nu-l voi avea si fara piercing 4 le me.
Bună!
Nu ştiu dacă se poate. Eu nu am auzit că s-ar putea singură în buză, dar în ureche se poate sigur să îţi faci singură băgând un cercel în genul http://www.silverzone.ro/......55-p.html.
Dacă ai peste 14 ani se poate să te duci la salon cu părinţii. Nu cred că te omoară pentru atâta lucru.
Dacă nu caută un prieten cu piercing în gură şi întreabă-l cum a făcut.
Pe curând!
Realizezi ca doare destul de tare, si mai bine iti dai pierce la salon, unde te anesteziaza si au obiecte sterile!
Eu am avut dar nu l-am facut singura. Mie mi l-a facut o prietena, cu flexura. Sa stii ca nu doare aproape deloc. Nu ti-as recomanda sa ti-l dai singura, iti dai gaura stramba si apoi nu-ti mai intra pearsul. Poti sa-l faci la salon sau sa ti-l faca un prieten \ prietena.
Buna! Eu nu am incercat, dar iubitul meu a facut-o. Eu iti sugerez sa nu ti-l faci singura, pentru ca se poate infecta. Du-te la un salon, sau la un doctor. Si, sa stii ca doare foarte tare. Funda?
Unde si-a facut iubitul tau? Adica in cel loc.
Pai, nu stiu la ce te referi, si l-a facut in buza si eu i l-am facut. ti-am raspuns la ambele intraberi pe care le cred.
E cam naspa sa ti-l faci singura eu am incercat sa-mi fac singura in ureche si m-a durut cumplit...dar stiu persoane care fac asta singure fara probleme depinde cat de mult sange rece ai in tine), te sfatuiesc sati cumperi o branula(de obicei gasesti la magazinele cu pircinguri) si un cercel special ascutit steril nu costa mai mult de 40 de lei. bafta:d
Deiiiiia întreabă: