| WebEye a întrebat:

ma confrunt cu o problema de cel putin 3 ani si anume imi apar in permanenta cosuri in porii de pe nas...pot spune ca acest tip de cosuri ma exaspereaza cel mai mult(dar e si singurul timp de cosuri pe care le am), am tot incercat diferite solutii si sapunuri si le-am si strans dupa ce am facut infuzie de aburi si dupa 5 zile apareau iar chiar daca imi pastram tenul curat(cel putin ziua ca noaptea se ingrasa el singur si naveam cei face.Am uitat sa mentionez ca am tenul gras)si vad ca nu pot sa rezolv aceasta problema singur de aceea m-am gandit sa apelez la Voi, si sper sa veniti cu o solutie care ma va ajuta sa le decimez pe termen lung, nu 5 zile!\
Dau Funditawinking

19 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai porii dilatați, nu prea ai ce face decât să-i "operezi "mereu cu presarea locală.
Crăciun fericit!
Pa, pa.

| WebEye explică (pentru Legiuitoarea):

Pana cand, toata viata?

| Legiuitoarea a răspuns (pentru WebEye):

Bună.
Nu toată viața, dar ceva timp tot o să mai dureze. Percepe-o ca o parte din viața ta.
Pa, pa.

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Acele cosuri sunt puncte negre, uite aici un articol despre plastuii pentu puncte negre, acolo ai toate informatiile necesare.
http://polly-lena.blogspot.ro/2012/11/plasturii-pentu-puncte-negre.html

| danielaxyz a răspuns:

Incearca crema cu extract de melc de la Herbagen, eu o folosesc de mult timp si mi-a facut tenul fara probleme

| Bondarel99 a răspuns:

Tu te plangi ca iti apar puncte negre si nu stii cum sa le faci sa dispara si sa tina mai mult efectul nu? Dar de ce nu incerci sa iti ingrijesti tenul zilnic cum trebuie ca sa nu iti mai apara? Ai tenul gras si sebumul trebuie indepartat cat mai repede inainte sa blocheze porii, de aceea foloseste dimineata si seara gel de curatare si lotiune tonica si vei vedea ca nu vei mai avea probleme.
Tine cont de sfatul meu, m-am confruntat mult timp cu puncte negre si cosuri pana in momentul in care am inteles exact care e treaba cu ele...

| Bondarel99 a răspuns:

Aaaa si exfoliaza-ti tenul saptamanal, cumpara un gel exfoliant de la farmacie sau fa-ti unul acasa(gasesti pe net retete).

| EvaneSScence a răspuns:

Tu chiar crezi ca iti trece cu ceva de la teleshoping? Vad ca tot insisti. Acolo iti arata numai prostii care nu se vand altfel.

| CristinaForTPU a răspuns (pentru EvaneSScence):

Imi pare rau. eu am luat produsul acela si ma vindecat complet

| DumiY a răspuns:

Buna!
Din pacate nu stiu o crema speciala insa in fiecare dimineata spalate cu apa calduta si sapun pe fata. Du-te la o farmacie poate iti va recomanda faramacista ceva.

| GoldVali a răspuns:

Ai puncte negre adica. Asa ies la tenul gras. Nu ai ce face decat sa le mai lasi in pace. La baieti si asa lumea nu le observa, doar tu. Si eu am tenul gras si ma sterg zilnic cu solutie tonica de la elmiplant ca sa fie mai mic sebumul ala.
Nu mai insista pe ele, o sa ti se cojeasca pielea acolo. Curatatul ala il poti face maxim la 2 saptamani

| CristinaForTPU a răspuns:

Buna TPU, si tie WebEye.

Exista un medicament care rezolva toate, eu am vazut la teleshoping... pentru acele cosuri.

Du-te la o farmacie (mai populata) si intreaba de medicamente pentru cosuri. Eu am avut si eu problema asta si m-a ajutat medicamentu ff mult! Incearca si tu!

Fundita?big grin

| WebEye explică (pentru CristinaForTPU):

Si nu mai sti cum se numeste?

| CristinaForTPU a răspuns (pentru WebEye):

Nu imi pare foarte rau. Eu am intrebat la farmacie. deoarece am vazut in publicitate la teleshoping din greseala. Intreaba la farmaciebig grin. Fundita?big grin

| CristinaForTPU a răspuns (pentru WebEye):

Nu stiu sigur daca ai primit mesajubig grin Sunt ForQuestions. nu din pacate nu mai stiu cum se numeste asa ca iti recomand sa te uiti din cand in cand pe telestar shoping sau sa intrebi la farmaci. Eu am intrebat la farmacie si m-a ajutat foarte mult. Daca imi vezi tenul acum. e superb m-a ajutat foarte mult incearca sa intrebi la farmaciebig grin te-am ajutat? Fundita te rog?puppy dog eyes

| CristinaForTPU a răspuns:

Nu imi pare foarte rau nu mai stiu cum se numeste! Dar eu am intebat la farmacie si mi-a gasit solutiabig grin Acum am tenul finbig grin Fundita? inteaba la farmacie. sau urmareste reclama la telestar shoping. daca mai gasesc reclama te anuntbig grin Dai fundita te rog?big grin

| WebEye explică:

Uite prieteni mam tot uitat la ce ati spus si fac tot din ce ziceti si tot nu merge, ce mi se face mie pe nas nu sunt puncte negre sunt cosuri albe in pori(sunt mariti pori se vad foarte tare) eu ma curat totimpul pe fata si o si exfoliez si tot degeaba, alte solutii vreau...

| Roobeertaa a răspuns:

Poti incerca si cu,cloranfenicol, sunt pastile la farmacie, mai explicit capsule, le desfaci iei praful din ele le amesteci cu putina apa si cu ajutorul unui betisor de ureche sau discuri demachiante aplici amestecul omogen, nu foarte subtire, noapte si lasi peste noapte.Atentie fereste gura este foarte amar.Eu folosesc zi de zi o perioada dupa aia mai las o perioada fara si da rezultate.Bafta!

| AquagirlDiana a răspuns:

Da-te cu o crema cateva zile la rand si apoi lasa-le in pace happy