| Andrada301 a întrebat:

Hey,TPU! Ma numesc Andrada si am aproape 15 ani..Sunt o fata EMO si as vrea sa-mi pun pircing in limba...Si nu stiu cum e..Doare?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu prea doare.
Ce-i ce spun că doare "atât de tare" sunt nişte habarnişti.
Doare pe moment, câteva secunde. Dar dacă te duci la un profesionist îţi va da ceva să îţi amorţească gura, te va ţine de vorbă şi nu vei simţi mai nimic.
Prima secundă simţi o înţepătură puţin usturătoare, dar imediat după nu mai ai nimic.
Dacă chiar vrei un pierce în limbă, fă-ţi-l. Nu e aşa scump, nu doare şi este şi uşor de ascuns în locurile publice, gen şcoala.

6 răspunsuri:
| LoveTenis a răspuns:

Da, doare foarte tare dar doare doar atunci cand iti face gaura.

| Andrada301 explică (pentru LoveTenis):

Ai pircing in limba?

| LoveTenis a răspuns (pentru Andrada301):

Da,dar mi-l dau jos cateodata, iar acum nu il am dar mi-l pun intr-o saptamana! Crede-ma doare dar merita!

| Juiceee a răspuns:

Stii ce inseamna Emo? Te rog explica ce stii tu ca inseamna, fara sa cauti pe net.

Da-ti foc.

| Andrada301 explică (pentru Juiceee):

Sunt Emo..Mereu trista,deprimata,ma tai,sunt singura. Urasc soarele,lumina.Fac desene satanice, sunt retrasa, mereu imbracata in negru, machiata strident cu negru, lantisoare cu cranii. Cat despre pircing abia acum vreau sa-mi pun....si te rogg daca nu m-ai vazut in viata ta nu mai vorbi de mine pentru ca nu stii cum sunt.Aaa..am si parul vopsit cu suvite

| Juiceee a răspuns (pentru Andrada301):

Raspunsul meu in continuare, da-ti foc sau schimba-te.

Emo nu esti, esti doar in faza de pitipongeala care in ziua de azi e vazuta mai "intunecata".

Iei sfatul uneia care are pierce in limba, suuper, mai ia inca una in grupul ei.

Sa ai un pierce in limba iti poate schimba toata viata. Pe langa infectii si boli, peste vreo 5-20-40 de ani vei regreta. Gaurica aia e la vedere, chiar daca aia de mai sus spune altceva. Tu cand vorbesti cu cineva, ii vezi limba, nu? Ei bine si a ta o sa se vada cand o sa fii mai mare si o sa se vada o gaurica scarboasa in limba.

Pe langa asta, poate mai tarziu vii cu picioarele pe pamant si in loc sa desenezi cranii (care sincer vorbind, te-ar baga in pamant de frica daca ai avea unul uman in mana/ sau daca ai fi intr-o camera intunecata noaptea si s-ar auzi o voce exact in urechiusa ta, ai tipa si plange cat ai putea si ai renunta la prostiile satanice) s-ar putea cand mai cresti sa folosesti timpul ala preocupandu-te de viitorul tau. Si poate o sa vrei sa muncesti undeva misto, dar poate nu o sa ai voie din cauza ca o data, cand erai mai mica, ti-a venit tie o idee smechera sa-ti faci un pierce la o varsta prea frageda, iar o idioata de pe TPU ti-a spus ca nu o sa te doara.

Ca experienta iti spun : doare ca dracu, si nu doar o secunda.

Succes in viata, schimba-te.